Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שברולט ספארק 2016 (יד שנייה) והבעלים הקודם שקניתי ממנו היה מטפל ברכב במוסך מורשה של שברולט. 

האם זה באמת הכרחי? אני חושש שכל דבר הכי קטן פתאום יעלה לי הון תועפות וחושב ללכת לעשות טיפול תקופתי במוסך שמטפל בשברולט. מה דעתכם?

ובאותו נושא - אשמח לקבל מספר המלצות מניסיונכם למוסכים (לא מורשים) שמטפלים בשברולט באזור ת"א-ראשלצ והסביבה. תודה רבה מראש!

פורסם

לצערי, כמו כל מקצוע בארץ, גם בתחום הרכב לא באמת תמצא "בעלי מקצוע", כך שמוסך מורשה יבואן הוא לא אסמכתא למקצועיות.

כמו כן, חבר ששבעלותו שברולט מאליבו שניסה למצוא מקום נורמלי גם לא מצא לכן העדיף לטפל לבד. 

2016 BMW M235i.

פורסם

2 מוסכים מורשים בראשלצ

מוסך מרכזי ומוסך עדן

שטיפלתי בהם לא פעם נמצאו מקצועיים ביותר. והמחירים סבירים לדעתי.

בתיקון יחסית מורכב מוסך כללי ביקש אותו מחיר כמו מורשה.

במוסך עדן שאלתי, ואתה יכול להביא את החלפים ולשלם רק עבודה.

טיפול תקופתי אתה תקבל הצעת מחיר מראש, מה הטיפול כולל ומה המחירים של כל דבר (אפשר לברר טלפונית). אם מתגלים דברים נוספים תקבל הצעה מראש ותבחר אם כן או לא.

• תוכן חדש...