Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר קיה סיד 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, 

לאחרונה התחדשתי דרך אלבר בקיה סיד 2018 עם מנוע דיזל. הרכב עם 77 אלף ק"מ והיה בליסינג עד לא מזמן. הרכב עם גיר רובוטי דו מצמדי(הבעייתי אני מבין). 

כשאני לוחץ על הגז אני מרגיש שיש רעש של תיקתוק כשהרכב נמצא בהילוך גבוה אבל מהירות איטית. אחרי כמה זמן של גז כשאני מגיע למהירות מתאימה להילוך התקתוק מפסיק. לדוגמה הייתי בהילוך 5 אבל מהירות 30 אז יש תקתוק, אחרי שהגעתי למהירות 80 התקתוק מפסיק.

אני הייתי עד לא מזמן עם פג'ו 308 שעשתה לי את המוות ושתת לי את החשבון בנק אז בא לי להקדים תרופה למכה. אם צריך שיפוץ או תיקון או החלפה אני יכול לדבר עם אלבר כמה שיותר מהר כי יש עדיין אחריות על הגיר. 

האם מה שתיארתי נשמע בעייתי או שזה די רגיל בגיר רובוטי ואני סתם פרנואיד? אשמח להסבר גם ממי שמכיר איך הגיר הזה עובד ואיפה כדאי ללכת לבדוק את הגיר לפני שיהיה מאוחר מידי. 

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי Alexpolon
פורסם
לפני שעתיים, רפי לין כתב:

תתחדש על המכונית.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה  -  רפי לין

צפון הארץ, קיבוץ אילון( בין מעלות לנהריה)

• תוכן חדש...