Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורד פיאסטה (אוטמטית) - זמן תגובה

פג'ו 307 - מלא בעיות חשמל

פורד פוקוס - מד דלק מזייף + גיר קופץ

סיטרויין ברלינגו - לא נוח + סחיבה איטית

רנו מגאן - בעיות גיר חוזרות + נורת בדוק מנוע (מקרטע)

מה קשור מחט לתחת?

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סובארו dl

פיאט אונו

סוזוקי ליאנה 5 דל'

שברולטים ואמריקאות גדולות

זהו נראה לי......

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
הרכב עם ההתנהגות הכי גרועה שנהגתי בו וגם עברתי איתו טסט היה... טרקטור קלרק צבאי.

מי שלא מכיר את הטרקטור (אם אפשר לקרוא לו ככה) מדובר בטרקטור החום הזה שגורר מטוסים.

מפלצת עם 4 הילוכים, שכדי להעלות הילוך צריך דאבל קלאץ', ולהוריד צריך להוסיף לריקוד גם גז ביניים... וכל זה במהירות של עד 15 קמ"ש...

הגה שלא היה מבייש משאית סמיטריילר אמריקאית, ובערך 5 סיבובים מנעילה לנעילה...

קפיצים? בולמי זעזועים? מזגן? מנוע שקט? חלונות? - לא ממש...

נראה לי לקחתי את כולם בת'רד הזה! הא! :wink:

איתמר.

נו בחייאת, Clark?

ומה יגידו נהגי ה-B220?

אתה יושב לפני הסרן הקדמי והוא מנסה להרוג אותך בכל קפיצה הכי קטנה, איזה כלי מטורף...

מוטי שיש לו היסטוריה של החזקת הווילי הכי ארוך בעולם עם קלארק ושלל תמונות של זריקות תחת אדירות עם הקלארק (הגה נעול עד הסוף, הילוך רביעי עם הגז בריצפה וכל זה על עפר רך במיוחד או בטון רטוב במהירות מסחררת של 22 קמ"ש)... :-P

פורסם

נו באמת

איפה זקני הדור פה?

סוברית - אותה קוביה נוראית עם מנוע של טוסטוס מבית היוצר סוברו

האוטו חצי מהזמן מקבל מכות רוח ועף ...

אין היגוי פשוט פחד לזוז איתו

פורסם
הרכב עם ההתנהגות הכי גרועה שנהגתי בו וגם עברתי איתו טסט היה... טרקטור קלרק צבאי.

מי שלא מכיר את הטרקטור (אם אפשר לקרוא לו ככה) מדובר בטרקטור החום הזה שגורר מטוסים.

מפלצת עם 4 הילוכים, שכדי להעלות הילוך צריך דאבל קלאץ', ולהוריד צריך להוסיף לריקוד גם גז ביניים... וכל זה במהירות של עד 15 קמ"ש...

הגה שלא היה מבייש משאית סמיטריילר אמריקאית, ובערך 5 סיבובים מנעילה לנעילה...

קפיצים? בולמי זעזועים? מזגן? מנוע שקט? חלונות? - לא ממש...-אבל היתה לו שרשרת בצד....:wink: .

נראה לי לקחתי את כולם בת'רד הזה! הא! :wink:

איתמר.

אחלה טרקטור

היה לוקח אותי בכיף לשמירות

יציב כמו טרקטור

רועש כמו טרקטור

מהיר כמו טרקטור(לאחר כיוון בורג הגבלת מהירות קצת יותר)

מה לעשות? כנראה שזה טרקטור

ניצן

פורסם

ללא ספק,

טנדר איסוזו די-מאקס 4x2 של השכרה, גיר רגיל,

שהתעללתי בו קשות וגרמתי לו לצרוח ולבקש קצת התחשבות..

ההגה לא מתקשר כלל, כאילו נוהגים על חול, וכלום לא אוחז אותך שם למטה...

ההנעה האחורית תורמת רבות להיגוי יתר, קצת גז בסיבוב ואתה מביט על דרכך מחלון הנוסע, האפקט נוצר כאשר הכביש רטוב קצת יותר טוב מאשר על יבש, מן הסתם.

:-D

do ya wanna check my ride skillz?

jah fag. :-)

פורסם

בהודעה האחרונה שלי בשרשור הנוכחי כתבתי ציינתי את יונדאי אקסנט. well יש לנו זוכה חדשה.

סיטרואן C15 שחוטה עם 250 אלף ק"מ.

מומלץ לקרוא תהילים בפניות.

להגה, ד"א, יש חיים משלו. הוא מנסה להראות לך שהוא זה ששולט ברכב.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

נהגתי על מספר רכבים בעלי התנהגות גרועה, אחת הגרועות הייתה מאזדה לנטיס 1600 אוט' שנת 1997 שנותנת תחושה שהיא יציבה אבל היא ממש לא, ופיז'ו 206 ידנית 1.4 אבל בפיז'ו כייף לאבד אחיזה על 40 בגלל ההגה...

פורסם
פיז'ו 206 ידנית 1.4 אבל בפיז'ו כייף לאבד אחיזה על 40 בגלל ההגה...

ל206 יש התנהגות מעולה, לא יודע מה איתך, אבל אי-אפשר לאבד אחיזה ובטח שלא בגלל ההגה (שהרבה יותר מתקשר מכל משפחתית שיש)

פורסם

כמו שהרבה אמרו

פיאט פונטו שנת 2000, מנוע 1300....האוטו ע-ג-ל-ה!!!

נהגתי על אחת....הגה כוח? עדיך שיהיה הגה רגיל...מרוב שההגה קליל כל תזוזה הכי קטנה כל האוטו עושה סללומים אתה מרגיש בג'מיקאנה....פשוט אוטו שמסוכן לנסוע איתו.

חוץ מזה שהוא ממש לא סוחב והוא עגלה ויש לו את היציבות הכי גרועה בעולם...

בקיצר אני לא מתכוון לנסוע עליו עוד בחיים...אני נשאר לי עם היונדאי שלי :)

אגב האוטו הכי זוועה שישבתי בו (לא נהגתי) הוא מי אם לא סובארו E10....כל משאית שעוברת בנתיב הנגדי ממול מעיפה את הרכב לקיבינימאט....פשוט מסוכן!!!!

יום טוב וזהיר

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם
ל206 יש התנהגות מעולה, לא יודע מה איתך, אבל אי-אפשר לאבד אחיזה ובטח שלא בגלל ההגה (שהרבה יותר מתקשר מכל משפחתית שיש)
תראה, יכול להיות שה-206 איבדה אחיזה מכיוון שהיו מורכבים עלייה רבעיית צמיגי אליאנס.....(אולסטאר), ככה זה היה שנהגתי בה, הרכב החליק בכיכר על 40.... שאנהג על אחת שיש לה צמיגים טובים אז אדע באמת מה רמת התנהגות הכביש של ה-206. ולא התכוונתי שההגה גרוע או שבגללו האואטו איבד אחיזה, אלא פשוט הוא הגה כייפי, בניגוד ללנטיס או למכוניות אחרות.

איתמר

פורסם

גם לי יש כיכרות שבהם ה206 מרים ידיים ומתחיל בתת היגוי מייגע במיוחד.

אבל הוא עושה את זה בקצת יותר סטייל ממשפחתית עצלה.

וגם היציאות של ה206 הרבה יותר טובות משל כל משפחתית.

מנוע 1.4 הוא מאוד מאוד עצל אבל אם תיכנס לתת היגוי בסל"ד נכון יהיה לך די כוח כדי לצאת בצורה יפה ממנו.

ולסיכום: 206 היא לא המכונית עם ההתנהגות הגרועה ביותר, ממש לא.

פורסם

לי הייתה 206 שנת 2002 עם מישלין (לא זוכר את הדגם) והייתה לה היתנהגות פשוט מדהימה!!!

בכל אופן הרכב בעל ההיתנהגות הכי גרועה שנהגתי עליו היה הסוברית הגבובה הזאת... פשוט מפחיד. אההה כן וגם פונטו צבאית מאוד חרושה ומזויינת אבל בלי פילטר אוויר ועוד כמה שיפורים מעניינים (וצמיגים מאוד מאוד הרוסים)

• תוכן חדש...