Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצ"ב הקטע הרלוונטי מלוח התמרורים.

אם אני מבין נכון - המהירות המיוחדת מתבטלת בצומת הבא או בתמרור המורה על מהירות אחרת - המוקדם מהשניים.

אם תמרור יחיד לכיוון מסויים מוצב בצומת, וכמה עשרות מטרים משם יש צומת נוסף (וכמה עשרות מטרים משם עוד אחד וכן הלאה), אז המהירות המיוחדת חלה אך ורק במקטע הראשון. הבנתי נכון?

image.thumb.png.9ec5767ccd2763bdbdedab386c241e2c.png

:turn-l:
פורסם

מה הכוונה תמרור יחיד?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

התמרור מוצב בדרך "ראשית" שחוצה ישוב לכל אורכו. הנחתי שבכל צומת ברחוב יציבו תמרור כזה (למעשה שניים משני צידי הכביש) - אבל הציבו רק בצומת אחד ורק לכיוון נסיעה אחד.
אני מסיק שה"מהירות המיוחדת" תקפה במקטע (קטן) אחד של הרחוב בלבד. לא נראה לי שלזה התכוון המשורר. 

:turn-l:
פורסם

ז"א שכביש אחד, שיש בו הרבה מקטעים, יש לו רק בתחילת מקטע אחד, זוג תמרורים כאלה, ורק לכיוון נסיעה אחד?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז מעשית רק באותו מקטע, ורק לאותו כיוון תופסת המהירות המיוחדת, בכל שאר הקטעים ובכיוון ההפוך, המהירות ברירת המחדל (בתוך היישוב? אז 50, בטח יש תמרור 424)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לדוגמא תמרור 424 תקף עד תמרור 216 או 425

גם רמזור\צומת לא מבטלים (וגם מאוד הגיוני, אם צומת מבטלת אתה צריך לראות בכל עיר אחרי כל צומת תמרור 424)

פורסם

בגדול ה-424 הוא ייחודי בכך שהוא תקף עד ל-425 או 216

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם תמרור 222 (איזור מיתון תנועה) תקף עד 223, בלי קשר לצמתים.

דרך אגב, מחלף אינו נחשב לצומת לצורך סיום תוקף של הגבלת מהירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...