Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ofirg כתב:

יש לי בול אותה בעיה, רק שפרצו לי את הרכב והוא נשאר עם חלון פתוח כל היום

למישהו יש המלצות על בעלי מקצוע במרכז?

יש לי אפילו את המכונה הזאת, אבל אני קצת בספק אם כדאי לנסות או שזה מצב ללכת פשוט למישהו מקצועי

המכונה הזאת לא מספיק חזקה בשביל לשאוב מים משכבת בידוד. בידוד יכול להחזיק כ-10 ליטר מים ללא בעיה ושטיח עליון סה''כ יהיה לח למגע.
קודם כל תשאב מה שאתה יכול, תפרק מושבים ותוציא את הבידוד לניקוי וייבוש. כל פתרון אחר רק יגרום לעובש וחלודה. אי אפשר ליבש כמויות כאלו של מים בחורף.

עריכה אחרונה על ידי Boltik
פורסם
לפני 23 שעות, ik3 כתב:

אם כבר יש את המכונה אז זה שטויות, קח לך איזה שישי-שבת אחד ותעבור על הרכב כמו שצריך.

במקרה הכי גרוע תלך למכון דיטיילינג שיעשה פינישים אחרי העבודה שלך אם התוצאה לא משביעת רצון.

באיזה חומר משתמשים לניקוי שכזה עם המכונה?

פורסם
לפני 11 דקות, sheff2k21 כתב:

יכול להשתמש בחומר ניקוי של ספות למשל, או יעודי יותר לניקוי פנים של רכב, או חומר שמשווק עם המכונת שטיפה(יש להם מאין מותג הבית- לדעתי אבל סתם יקר).

הייתי מתחיל עם טופ סטר, זה מתאים לבד.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 16 דקות, sheff2k21 כתב:

ניקוי של מה? נכנס לכלוך לרכב? אם לא, אז אין מה לנקות, רק לייבש את הריפוד והבידוד מתחתיו.
אם התחילו ריחות לא נעימים, אז אתה חייב חומרי ניקוי מקצועיים, ככל הנראה בשני שלבים - אנזימים + חומר ניקוי כללי.

פורסם
בתאריך 26.12.2021 בשעה 22:21, ik3 כתב:

אם כבר יש את המכונה אז זה שטויות, קח לך איזה שישי-שבת אחד ותעבור על הרכב כמו שצריך.

במקרה הכי גרוע תלך למכון דיטיילינג שיעשה פינישים אחרי העבודה שלך אם התוצאה לא משביעת רצון.

עברתי עם המכונה על האזור הספציפי... זה עזר (לא לגמרי), אבל בטימטומי השארתי חלונות פתוחים שיתייבש ולא חשבתי על זה שחתולי רחוב יכולים להיכנס לי לרכב וללכלך עוד יותר.

בכל אופן אני לא יודע אם זה בגלל שזו מכונה ביתית אבל זה היה ממש מתיש, זו עבודה קשה... בטח לעבור על כל הרכב, ואני תוהה אם לא עדיף כבר לשלם למישהו מקצועי שיעשה את זה פי כמה יותר טוב.

אם אתם מכירים מישהו באזור המרכז אז אשמח לדעת. אולי גם עדיף ללכת לא לדיטיילינג אלא פשוט לחברה שעושה ניקויים של מזרנים/ריפודים כללי. למרות שאם אלך לדיטיילינג הייתי שמח לנקות ולחדש את פנים הרכב

בתאריך 26.12.2021 בשעה 23:11, Boltik כתב:

המכונה הזאת לא מספיק חזקה בשביל לשאוב מים משכבת בידוד. בידוד יכול להחזיק כ-10 ליטר מים ללא בעיה ושטיח עליון סה''כ יהיה לח למגע.
קודם כל תשאב מה שאתה יכול, תפרק מושבים ותוציא את הבידוד לניקוי וייבוש. כל פתרון אחר רק יגרום לעובש וחלודה. אי אפשר ליבש כמויות כאלו של מים בחורף.

לפרק את המושבים וכו' נשמע קצת קיצוני בשבילי, אני לא מספיק מיומן לעשות את זה בעצמי.. בעיקרון זה כן מרגיש שזה התייבש, רק צריך לטפל בריח שזה לדעתי ניקיון יכול לעזור

פורסם

עדיף כמובן להוציא את השטיח ולתת לו להייתיבש.
אבל במידה והמזג אוויר חורפי יצא לי לייבש אותו עם מפזר חום כמו באמבטיות.
ככל שמשאירים את זה יותר זמן ללא טיפול לא יהיה מנוס משטיפה עם מברשת ושואב רטוב עם סבון.
לי יש כזה image.png.b6b636f6a448d62b7bdf914e18148877.png

• תוכן חדש...