Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופה האחרונה עשיתי טעות: שכחתי לסגור עד הסוף את אחד החלונות(אולי ס"מ  לכל היותר פתוח). הרכב חנה כל הלילה, מתחת לכיפת השמיים. 

כשנכנסתי לרכב למחרת, זה לא שהייתה שם שלולית או משהו משמעותי, אבל בהחלט חדרו יותר מדי נוזלים. מאז, כבר כמה ימים- הרכב פשוט מסריח. סרחון כמו של סחבה רטובה. ניסיתי להשתמש בחוש הריח כדי לאתר את האיזור הבעייתי, ועושה רושם שמדובר ב"ריפוד" מתחת למושב(קרוב לחלון שנשאר פתוח).

נראה שהבד הזה פשוט לא מסתדר עם נוזלים. הכל כבר נראה יבש לגמרי, אבל הסרחון נמשך. אווררתי את הרכב מאה פעם, עשיתי ניקוי יסודי בשטיפת רכב- ועדיין הריח שם.

השאלה היא, מה אתם ממליצים לי לעשות מבחינת חומרי ניקוי, או כל דבר שעלול לעזור. מובן שלעבור על זה סתם סמרטוט לח זה לא רעיון טוב, כי ראינו איך זה מגיב למים, ואני בספק גם ככה שמשהו שטחי שכזה יעזור(הריח ספוג). מדובר במין "שטיח" סינטטי טיפוסי שכזה, שמרפד את כל החלק התחתון של פנים הרכב(כמובן לא מדובר בשטיחונים הנשלפים). הרכב הוא פיאט טיפו 2017. מצרף תמונה של האזור הבעייתי, שתבינו פחות או יותר במה מדובר: 

20211225_164631.jpg

פורסם
לפני 16 דקות, boazc כתב:

הי 

צריך לשחרר את הסף התחתון שמחזיק את השטיח

אם לא מסתדר לך פחח רכב יוכל לעזור לך

תודה, אבדוק. מה מבחינת טיפול שטחי בשטיחון(בהנחה שאין מים לכודים מתחת)? יש רעיון?

פורסם

הי

במכון שטיפת רכבים תסביר את הבעיה ותבקש מהם  לקרצף עם סבון את השטיחים 

ולשטוף עם הגרניק ולא להחזיר אותם לרכב

תיבש אותם בשמש כמה שעות והבעיה אמורה להעלם

בהצלחה

פורסם
לפני 12 דקות, boazc כתב:

הי

במכון שטיפת רכבים תסביר את הבעיה ותבקש מהם  לקרצף עם סבון את השטיחים 

ולשטוף עם הגרניק ולא להחזיר אותם לרכב

תיבש אותם בשמש כמה שעות והבעיה אמורה להעלם

בהצלחה

שים לב, לא מדובר בשטיחונים הנשלפים. הלוואי וזו הייתה הבעיה :-)

מדובר בריפוד של הרצפה, מתחת למושב

פורסם

כפי שהוצע לך - בדוק שאין שלולית מתחת לשטיח, כי זה עלול לגרום חלודה ברצפת הרכב.

חוץ מזה- מנסיון עם לחות (בעיקר בשטיחונים) - סע עם מזגן + חימום. לא נעים לנהג, אבל יעיל בייבוש. והשתדל לחנות בשמש כאשר מזג האויר מאפשר (מה שצפוי בימים הקרובים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה דורש כנראה ניקוי של כלל המושבים והשטיחים.

גש למכוני דיטיילינג(בספק רב ששטיפה ממוצעת תעשה את זה) ובקש הצעות מחיר.

מה שאתה צריך לדעתי זה כאמור ניקוי רטוב של כל המושבים והשטיחים עם חומרי ניקוי מתאימים ואז שאיבה של הנוזלים בעזרת שואב אבק מתאים.

לחלופין אם אתה רוצה לחסוך קצת(לא בטוח שזה יהיה חסכון בטווח המיידי בגלל המחיר אבל עדין) אתה יכול לקנות שואב אבק רטוב יבש ולבצע את העבודה בעצמך, אתה יכול להשתמש בAPC ממוצע, יעשה כנראה את העבודה בסדר גמור, או חומר ניקוי שיותר מיועד לניקוי פנים כמו הפול סטר

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 1 דקה, ik3 כתב:

זה דורש כנראה ניקוי של כלל המושבים והשטיחים.

גש למכוני דיטיילינג(בספק רב ששטיפה ממוצעת תעשה את זה) ובקש הצעות מחיר.

מה שאתה צריך לדעתי זה כאמור ניקוי רטוב של כל המושבים והשטיחים עם חומרי ניקוי מתאימים ואז שאיבה של הנוזלים בעזרת שואב אבק מתאים.

לחלופין אם אתה רוצה לחסוך קצת(לא בטוח שזה יהיה חסכון בטווח המיידי בגלל המחיר אבל עדין) אתה יכול לקנות שואב אבק רטוב יבש ולבצע את העבודה בעצמך, אתה יכול להשתמש בAPC ממוצע, יעשה כנראה את העבודה בסדר גמור, או חומר ניקוי שיותר מיועד לניקוי פנים כמו הפול סטר

יש לך מכון מומלץ שכזה באזור השפלה?

פורסם

לא מכיר כלכך באיזור הזה, אבל מוזמן לשאול בפורום דיטיילינג אני בטוח שימצאו לך בעלי מקצוע.

אם זה עוזר שמעתי הרבה דברים טובים על יעקב אלטר בפתח תקווה, אבל בעיקר על עבודות חיצוניות של רכב, לא על פנמיות.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הי

אם לפי דעתך הבעיה הי בריפוד הרצפה אז אני יכול להמליץ לך

על בחור באשדוד שמטפל ברכבים שלי כבר כמה שנים

תסביר לו את הבעיה ויש להניח שיפתור אותה

שמואל "השבחת רכב" 0524177341

זה האתר שלו

https://cardetailing.co.il/

פורסם (נערך)
לפני 23 שעות, sheff2k21 כתב:

יש רעיון איך לבדוק את זה? לגשת למוסך?

תרים את כל ה-4 שטיחי הגומי של הרכב אם יש רטיבות בתחתית שלהם אז יש רטיבות על שכבת הבידוד שמתחת לשטיח שבכל תא הנוסעים. אתה יכול גם לשים עיתון מתחת לכל אחד מ4 השטיחים ולהניח על העיתון את השטיח גומי. אפשר גם לדפוק עם הרגליים על כל שטיח גומי אחר כך. אם למחרת או בערב תוציא העיתון ואתה מרגיש שהוא לח אז הרכב רטוב. 

אם השטיח רטוב דבר ראשון שצריך לעשות זה להוציא את כל 4 שטיחי הגומי ולנסות להשאיר תמיד חלון טיפה פתוח שאדים יצאו. לנסות גם לחנות בשמש ולא במקום מוצל. בעיקרון גם אפשר להשאיר עיתונים מתחת לכל שטיח גומי ולהחליף אותם כל יום או יומיים. סופגים הרבה מים ואחר כך להשאיר בלי שטיחי הגומי ובלי עיתונים שהרכב יתייבש. חות מזה יש כאן אחלה רעיונות איך לטפל באופן מקצועי בנושא.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יש לי בול אותה בעיה, רק שפרצו לי את הרכב והוא נשאר עם חלון פתוח כל היום

למישהו יש המלצות על בעלי מקצוע במרכז?

לפני 23 שעות, ik3 כתב:

יש לי אפילו את המכונה הזאת, אבל אני קצת בספק אם כדאי לנסות או שזה מצב ללכת פשוט למישהו מקצועי

פורסם (נערך)

אם כבר יש את המכונה אז זה שטויות, קח לך איזה שישי-שבת אחד ותעבור על הרכב כמו שצריך.

במקרה הכי גרוע תלך למכון דיטיילינג שיעשה פינישים אחרי העבודה שלך אם התוצאה לא משביעת רצון.

עריכה אחרונה על ידי ik3

• תוכן חדש...