Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקורולה סטיישן יש מערכת מולטימדיה מקורית עם תמיכה באפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו.

יש אפשרות לאוקטביה?

אם לא הייתי מתלבט בין הקורולה לפוקוס, תלוי כמובן מה ההבדל בתשלום החודשי והאם הדלקן חופשי או מוגבל.

פורסם
לפני שעתיים, Mike808 כתב:

בקורולה סטיישן יש מערכת מולטימדיה מקורית עם תמיכה באפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו.

בגרסה שהולכת לליסינג? זו עם הטאסות?

לפני שעתיים, Mike808 כתב:

יש אפשרות לאוקטביה?

גם אם כן, זמני אספקה הזויים.

היום הייתי בטויוטה, לא האמנתי עד כמה הקורולה פחות מרווחת מאחור מאשר האיוניק. הרגישה לי ממש כמו יאריס.

מציע ללכת לאולמות להתרשמות.

פורסם

כן כן, גם בגרסת הליסינג עם הטאסות, שבאמת נראות רע במיוחד. מסכים שהקורולה לא מרווחת במיוחד, אבל ההבדלים מול האיוניק לא עצומים. תא הנוסעים הכהה בטויוטה יוצר תחושה צפופה וסגורה לעומת הריפוד הבהיר באיוניק.

לא תמיד זמני ההמתנה בסוכנויות חופפים לאלה שבחברות הליסינג. לפעמים יש להן סטוקים מוזמנים מראש ולא כל הרכבים תפוסים.

• תוכן חדש...