Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

במשך כמעט שבועיים שאני נוסע על אופל קורסה חדשה שקיבלתי, ושמתי לב שהמערכת זיהוי שטחים מתים לא עובדת. בהתחלה חשבתי שאולי היא סתם לא מספיק רגישה, אבל הנורה לא נדלקת כלל גם במצבים קיצוניים.

שיחקתי בהגדרות וראיתי שהמערכת כן דלוקה.

מישהו נתקל בבעיה? אני לא רוצה סתם לתת את האוטו לתיקון באחריות, רק קיבלתי אותו... ובמיוחד לא בא לי להשאר בלי אוטו עכשיו.

דבר נוסף, אני חושב שגם המערכת בלימת חירום אוטומטית לא פועלת, מישהו יודע כמה רגישה היא אמורה להיות? פחדתי לנסות אותה במצבים קיצוניים כי לא רציתי לעשות תאונה, אבל יצא לי לראות מכוניות אחרות עם המערכת (למשל קיה פיקנטו), ושם המערכת כן עבדה והייתה מורגשת.

אשמח לשמוע חוויות על 2 המערכות האלה אם למישהו יש את הרכב :)

תודה!

עריכה אחרונה על ידי eden55
פורסם
לפני 1 דקה, ronrcz כתב:

בתור התחלה ,ניסית להפעיל את המערכות מהמסך?.

אכן, המערכת פועלת.

נסיתי לכבות ולהדליק מספר פעמים, לא עזר.

פורסם

טלפן אל המומחה למכוניות אופל, אסי, מנהל "מוסך אופל ת"א CMI"

שברח' שפע טל 9 ת"א, טל' 03-5615414/5.

אולי הוא יוכל לעזור לך טלפונית ומקרה שלא אז תאם איתו בואך אליו

ולא כל דבר מחייב השארת המכונית לזמן ארוך.

בברכה  -  רפי לין

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הי, בדיוק כמו אצלך גם אני שמתי לב שמערכת זיהוי שטחים מתים לא עובדת באופל קורסה החדשה שאני רכשתי
ניסיתי לכבות ולהפעיל אותה ועדיין כלום 
שמתי לב שכשאני מכבה ומדליק את המערכת דולק אור אדום על המראות לרגע (בזמן ההדלקה מחדש) ולאחר מכן כלום - היא לא עובדת

האם הצלחת לתקן את הבעיה ? תודה

• תוכן חדש...