Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכיפה מהאוויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילת הגנה:

גלאי וולנטיין

בליינדר

משגר סטינגר

3 טילים במחיר של 2

לקונים את כל השלושה סאן רוף עם כננת לסטינגר בחצי מחיר :lol:

וברצינות, אם הם אוכפים מה שהם אומרים שהם אוכפים - מצויין!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חבילת הגנה:

גלאי וולנטיין

בליינדר

משגר סטינגר

3 טילים במחיר של 2

לקונים את כל השלושה סאן רוף עם כננת לסטינגר בחצי מחיר :lol:

וברצינות, אם הם אוכפים מה שהם אומרים שהם אוכפים - מצויין!

ראה תמונה.

עכשיו ברצינות, כנראה שניידות המשטרה אינן יכולות להתמודד עם עברייני הנהיגהאז היא מרימה מסוקים, מה השלב הבא? מטוס AWACS?

שמוליק

lantisfaa.jpg

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
שמוליק, תתבייש...

לאור הרקע הצבאי, הייתי מצפה שתתקין על הגג לא פחות מ-MLRS... :wink:

רועי תתבייש! :D

MLRS זה נגד חיילים וכלי רכב קלים!

אני מתפלא עליך!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

סטינגר הינו טיל כתף נ"מ מונכה חום. לא יעיל נגד בל 206 (או כל מסוק עם מנוע בהירה פנימית) של מתנ"א

בגלל חתימת חום קטנה מאוד...לא מוכר לי נשק יעיל (חוץ מרובה "ארוך" + צלף) נגד מטוסים/מסוקים קלים

שניתן להתקין על כלי רכב פרטיים :)

P.

פורסם
שמוליק, תתבייש...

לאור הרקע הצבאי, הייתי מצפה שתתקין על הגג לא פחות מ-MLRS... :wink:

רועי תתבייש! :D

MLRS זה נגד חיילים וכלי רכב קלים!

אני מתפלא עליך!

שמוליק

דבר ראשון יש לאמריקאים MLRS מונחה... שיכול לפגוע בקלות בשריון בינוני ... וזה בהחלט לא נגד חיילים , הרי אסור על פי האמנות להשתמש בפצצות מצרצר ...

ומי שרשם שסטינגר בעייתי נגד מסוק של מתנ"א אכן צודק כי אכן יש לו חתימת חום נמוכה , לכן נגדו הכי טוב איזשהי טיל כתף שעובד על נעילת לייזר ישירה ( בטווח קצר כמובן ) , אפילו טיל נ"ט יעבוד אם הוא לא גבוה .

פורסם

עלתה בי השאלה, מדוע מע"צ המ^&$# הם אלו שחתומים על שלט

האכיפה החדש :?:

האם ייתכן שכל מה שהם רוצים הוא שנפסיק לנסוע על הכבישים שלהם :?:

או האם בכלל האם מקרצפים אותם (ומשאירים אותם כך למשך שבועות וחודשים)

כדי שפשוט ניסע עליהם כמה שפחות (ונגרום לפחות בלאי, כמובן) :?:

איזה חמודים הם... :x

MCS 2008

פורסם
סטינגר הינו טיל כתף נ"מ מונכה חום. לא יעיל נגד בל 206 (או כל מסוק עם מנוע בהירה פנימית) של מתנ"א

בגלל חתימת חום קטנה מאוד...לא מוכר לי נשק יעיל (חוץ מרובה "ארוך" + צלף) נגד מטוסים/מסוקים קלים

שניתן להתקין על כלי רכב פרטיים :)

P.

נו באמת, רבותי שכחתם את הוולקן הישן והטוב :D (בשילוב עם המכ"ם החביב שלו כמובן ומערכת בקרת הירי..)

הרכבה קלה ופשוטה (אפילו יותר מבליינדר), והגנה מובטחת מפני מרעין בישין שמיימיים דוגמת הבל 206 :D

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

נו באמת, רבותי שכחתם את הוולקן הישן והטוב :D (בשילוב עם המכ"ם החביב שלו כמובן ומערכת בקרת הירי..)

הרכבה קלה ופשוטה (אפילו יותר מבליינדר), והגנה מובטחת מפני מרעין בישין שמיימיים דוגמת הבל 206 :D

נמרוד

משקל והדף של וולקן מתאים יותר למשאית, לא לפרטי.

• תוכן חדש...