Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לצמיגים

maor12
שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום

יש לי יונדאי I20 2012 GLI

מידות הצמיגים לפי מה שכתוב עליהם 175/70R14 84T

רציתי לדעת איזה צמיגים רצוי להתקין עד היום התקנתי בעיקר סיני באוטודיפו כשהיו במבצע של 500-600 שקל עכשיו הם כבר עולים 650-700 שקל אז השאלה אם יש דגמים אחרים שעדיף לקחת???

הרבה כתבו על מישלין וקונטיננטל השאלה אם עד 1200 יש משהו סביר שאפשר לקחת???

בסינים ראיתי דירוגים של C וE בעיקר שזה כמובן פחות מומלץ מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש את מישלין פריסמי 4

יש את Falken ZE310

ואולי עוד 2 דגמים נוספים שכתבו עליהם אבל הבעיה שלא מצאתי איפה ניתן לקנות אותם בזול בגוגל כניראה בגלל מידות הצמיג שלי...אשמח לעזרה...

עריכה אחרונה על ידי maor12
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם "מחסני צמיגים" במודיעין איזור התעשייה הם דיי זולים. חפש בגוגל.

לגופו של עניין יש רביעיית פאלקן ב1,024 בטייר דיל https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=57457&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, PASHUT כתב:

גם "מחסני צמיגים" במודיעין איזור התעשייה הם דיי זולים. חפש בגוגל.

לגופו של עניין יש רביעיית פאלקן ב1,024 בטייר דיל https://www.tiredeal.co.il/html5/ProLookup.taf?_ID=57457&did=1120&G=&SM=&PAGE=100

ועל מה עדיף ללכת על פלקן או פריסמי או יש משהו אחר מומלץ?

הרכב נוסע 40 ק"מ ביום 4 ימים בשבוע שאר הזמן חונה מול הבית...

עד היום הייתי מתקין את הסיניים באוטו דיפו ב500-600 שקל עכשיו זה עלה ל700 שקל אז חושב להשקיע וללכת על משהו עם בלימה יותר טובה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מישלין פרימסי במידה הזאת. לדעתי, חבל לשלם מחיר יקר על דגם אנרג'י סייבר .

רשימת הדגמים במידה המדוברת:

https://tires4u.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=16&width=15

נכון ללפני חודש, אין במלאי Kleber HP4 בשום מקום במידה הזאת, אחרת מבחינתי זאת היתה ההמלצה הראשונה למקרה הספציפי. אם תמצא אצל מישהו - תקנה.

פאלקן במידה הזאת מהדגם SN110, בפחות מ 1000₪ לרביעייה

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=5451&cs=1&diameter=4&aspectRatio=16&width=15

זהו דגם חדש, הביקורות בעולם טובות, וגם אצל החבר עם יונדאי I25 עושים רושם טוב ( זה מה שהוא קנה לפני חודש ).

לא יקר מדי ויותר טוב מצמיגים סיניים לא מוכרים.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעולם לא אצליח להבין אנשים שקונים צמיגים סינים זולים בשביל לחסוך קצת כסף (וכן, 500 שקל תוספת על רביעיית צמיגים זה לא הרבה כסף).

צמיג הוא רכיב קריטי וישיר בבטיחות שלך על הרכב.

בהחלט שווה להוסיף כמה גרושים, גם ככה מחליפים רק אחת לכמה שנים

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo LT 2006

Citroen C3 Shine 2017

C5 AirCross Feel 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, vladclar כתב:

אין מישלין פרימסי במידה הזאת. לדעתי, חבל לשלם מחיר יקר על דגם אנרג'י סייבר .

רשימת הדגמים במידה המדוברת:

נכון ללפני חודש, אין במלאי Kleber HP4 בשום מקום במידה הזאת, אחרת מבחינתי זאת היתה ההמלצה הראשונה למקרה הספציפי. אם תמצא אצל מישהו - תקנה.

פאלקן במידה הזאת מהדגם SN110, בפחות מ 1000₪ לרביעייה

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=5451&cs=1&diameter=4&aspectRatio=16&width=15

זהו דגם חדש, הביקורות בעולם טובות, וגם אצל החבר עם יונדאי I25 עושים רושם טוב ( זה מה שהוא קנה לפני חודש ).

לא יקר מדי ויותר טוב מצמיגים סיניים לא מוכרים.

תהיתי כמה זמן יקח למישהו לכתוב לי שאין פאלקן ZE במידה שלי או פרימיס 4,

לא הייתי מחובר לפה ובזמן הזה אכן בדקתי ואין כמו שכתבת, SN110 לא כתבו עליו בכלל פה בפורום אז אני חושש לקחת שזה יהיה כמו הסיניים באוטו דיפו.

איזה דגמים אתה יכול להמליץ שעדיף לשים באוטו? מומלצים לרכב שלא נוסע הרבה? ואם כבר נוסע 40 ק"מ ליום בקושי...

פשוט היום בדקתי את מצב הצמיגים וראיתי בצמיגים הקידמיים כמו שריטות על הדופן שבמגע עם הכביש וכמובן צריך כניראה החלפה כמה שיותר מהר...

SN110 ראיתי אותם גם בלימה A דלק C רעש B

השאלה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או 100-200 יותר נגיד?

עריכה אחרונה על ידי maor12
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Falken SN110 זה ממש לא כמו צמיגים סיניים שאף אחד לא שמע עליהם ולא לקח אותם למבחן. 

Falken חברה גדולה, ידועה, והדגם החדש SN110 שהחליף SN832 מיוצר במגוון מידות יותר קטנות, והחברה בונה למכור כמויות גדולות ממנו באירופה. לא ראית ביקורות בפורום כי הדגם ממש חדש.

תעזוב את הדירוגים של הצמיגים הסיניים - אין להם שום משמעות.

ההפרש בין צמיגים סיניים לבין פאלקן זה 200₪ לרביעייה.

בלי למצמץ הייתי מעדיף פאלקן.

במיוחד שהם יחליפו צמיגים סיניים מאוטו דיפו.

למשל, את Riken לא הייתי קונה, למרות שמדובר בחברת בת של קוניננטל.

אילו היית נוסע הרבה, הייתי אומר תקנה מישלין אנרג'י סייבר ( החזיקו אצלי 85 אלף קילומטרים ). אבל לך אין טעם להשקיע סכום גבוה ולזרוק צמיגים יבשים בעוד שנתיים- שלוש, כמעט לא שחוקים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 51 דקות, vladclar כתב:

Falken SN110 זה ממש לא כמו צמיגים סיניים שאף אחד לא שמע עליהם ולא לקח אותם למבחן. 

Falken חברה גדולה, ידועה, והדגם החדש SN110 שהחליף SN832 מיוצר במגוון מידות יותר קטנות, והחברה בונה למכור כמויות גדולות ממנו באירופה. לא ראית ביקורות בפורום כי הדגם ממש חדש.

תעזוב את הדירוגים של הצמיגים הסיניים - אין להם שום משמעות.

ההפרש בין צמיגים סיניים לבין פאלקן זה 200₪ לרביעייה.

בלי למצמץ הייתי מעדיף פאלקן.

במיוחד שהם יחליפו צמיגים סיניים מאוטו דיפו.

למשל, את Riken לא הייתי קונה, למרות שמדובר בחברת בת של קוניננטל.

אילו היית נוסע הרבה, הייתי אומר תקנה מישלין אנרג'י סייבר ( החזיקו אצלי 85 אלף קילומטרים ). אבל לך אין טעם להשקיע סכום גבוה ולזרוק צמיגים יבשים בעוד שנתיים- שלוש, כמעט לא שחוקים.

טוב שכנעתם אותי ללכת על פאלקן, בתקציב של 1000 שקל עכשיו השאלה איפה החנות הכי זולה באזור השפלה שאפשר להתקין שם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי לך פילטור לפי המידה שלך, תסתכל באתר שם על האיכויות בלימה ונסיעה בכביש רטוב.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי נסיון רע מאד עם הSN832. צמיג גרוע, אחיזה בינונית, המון רעש ואורך חיים קצר מאד אם מבקשים ממנו קצת הרבה, הוא גם רגיש מאד להתחממות. האם ה110 שהחליף אותו תיקן את הבעיות? לא יודע.

הייתי בודק יוקוהמה AE01, ואת הK715 של הנקוק ואת האנרג'י סייבר של מישלן, שהוא לא צמיג טוב, אבל הוא גם לא גרוע (ובמידה הזאת אין משהו טוב באמת).
באוטו דיפו נראה שאתה יכול לרכוש רבעיית מישלן אנגרג'י סייבר או הנקוק 715 בפחות מ1000 ש"ח. יש להם גם מבצע על צמיגי SAVA ב850 (מדובר על מותג מזרח אירופאי), אבל דע לך שהביקורות עליהם אומרות שבכביש רטוב הם גרועים.
שים לב לקוד המשקל, אל תקח יותר ממה שאתה צריך, אתה תשלם בצמיג נוקשה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, shellcase כתב:

היה לי נסיון רע מאד עם הSN832. צמיג גרוע, אחיזה בינונית, המון רעש ואורך חיים קצר מאד אם מבקשים ממנו קצת הרבה, הוא גם רגיש מאד להתחממות. האם ה110 שהחליף אותו תיקן את הבעיות? לא יודע.

הייתי בודק יוקוהמה AE01, ואת הK715 של הנקוק ואת האנרג'י סייבר של מישלן, שהוא לא צמיג טוב, אבל הוא גם לא גרוע (ובמידה הזאת אין משהו טוב באמת).
באוטו דיפו נראה שאתה יכול לרכוש רבעיית מישלן אנגרג'י סייבר או הנקוק 715 בפחות מ1000 ש"ח. יש להם גם מבצע על צמיגי SAVA ב850 (מדובר על מותג מזרח אירופאי), אבל דע לך שהביקורות עליהם אומרות שבכביש רטוב הם גרועים.
שים לב לקוד המשקל, אל תקח יותר ממה שאתה צריך, אתה תשלם בצמיג נוקשה.

הבעיה שכל אחד אומר משהו אחר, וזה מבלבל, יש הרבה דגמים וחברות ואני לא מודע מה באמת עדיף התקציב שלי עד 1200 אפשרי אני נוסע 40ק"מ יומי ורק 4 ימים בשבוע שאר הזמן האוטו בחניה נח השאלה מה עדיף באמת לקחת? באוטו דיפו לא ראיתי מישלין בזול או הנקוק...אשמח לעזרה מה באמת לקחת? עד היום נסעתי על הסיניים שהם מוכרים ב500-600 שקל ולא הרגשתי הרבה בעיות איתם מה שכן במים הם לא אוחזים טוב ולכן אני רוצה סוג יותר טוב מהם שיהיה לי אחיזה יותר טובה על הכביש....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1095 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...