Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

הזמנתי רפידות ברקס מחו"ל והן הגיעו לארץ ביום רביעי (27/10) ותקועות במכס מאז. מכמה בדיקות שעשיתי, מצאתי איזה מסמך של משרד התחבורה שמפרט את התקנים שדרושים לכל חלק על מנת לייבא אותו.

העניין הוא, שאני לא יודע אם הרפידות שהזמנתי עומדות באחד התקנים הדרושים. בעמוד המוצר לא ממש כתוב משהו, ושלחתי כבר כמה מיילים ליצרן ועד כה לא קיבלתי תשובה. אני חושש שאצטרך לשלם על אחסון עבור כל יום שהחבילה נמצאת שם, ובסוף גם לא אוכל לקבל אותה.

מדובר במוצר הזה:

https://www.powerstop.com/product/power-stop-z26-street-warrior-brake-pads/

זוג אחוריים וזוג קדמיים. מדובר ברפידות מסדרה מאוד גבוהה ויהיה קשה לי להאמין שהן לא עומדות בשום תקן..

רעיונות, טיפים, עצות ותפילות יתקבלו בברכה.

אציין שלא יצרן איתי קשר מהמכס, רק נשלח מייל מחברת השילוח שאומר את הדבר הבא (אגב זה מצחיק שכתוב שלא צריך לעשות כלום ו2 שורות מתחת שכן צריך)

image.thumb.png.5ae46ab408d773341bd279efbc036349.png

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם (נערך)

אם המוכר לא יענה לחב' השילוח החבילה תעבור לנטישה, ואז תושמד או במלים אחרות תימסר מתחת לשולחן אל מקורבים של אלו שעובדים במכס.

וזה בעצם מצב שאתה נשאר עם ה ז ביד, אלא אם קנית באיביי\אתר אחר ואם כן יש מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי tribel
  • אהבתי 2
פורסם

כן ראיתי את התקנים של משרד התחבורה. אחכה עוד יום יומיים לתשובה של היצרן, אם לא יענה אדבר עם החנות (rock auto) ואנסה להחזיר את החבילה בתקווה שלא אספוג עלויות.

לפני 45 דקות, shimta כתב:

אם אני לא טועה,  

בהנחה ומדובר ברפידות בלם צריך להיות מוטבע על גב הרפידות

תקן ECE-R90 / KBA , אם אין כזה או מקביל, חבל על הזמן. 

אם ככה, אם זה לא שוחרר עד עכשיו אז כנראה שאין את התקן ואולי כדאי כבר להחזיר את החבילה..

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

האם ניסית ליצור קשר טלפוני בשעות הפעילות המפורסמות באתר?

גם לרוקאוטו וגם בלינק היצרן שפירסמת יש טלפון 

image.png.f0f823228eaeeb9c290232f37fe39be0.png

ליצרן יש גם דרכי תקשורת דרך פייסבוק טוויטר וכאלה, מעבר לטלפון:

image.png.fe62dca5cc0fb504060e4bc8f04ec4f9.png

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

האמת לא חשבתי להתקשר. ניסיתי ליצור קשר עם היצרן בפייסבוק, הם אמרו לי לפנות במייל לתמיכה. החנות לא ממש יכולה לעזור לי בעניין התקנים לדעתי. אולי אנסה להתקשר ליצרן, תודה.

• רעיון טוב! 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

האמת שקניתי מהם לאחרונה (אחלה מחירים והגיע מהר), רק בגלל שיש כל כך הרבה המלצות עליהם, אני מאמין שינסו לעזור לך ככל הניתן בטלפון

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם

הזמנתי רפידות של ברמבו מ Amazon ביום שלישי הם כבר בארץ אצל חברת ההפצה. 

ראיתי שיש רפידות של החברה ממנה ב Amazon, לא יודע לגבי מלאי לגבי הדגם שרכשת או משלוח לארץ. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 דקות, shimta כתב:

הזמנתי רפידות של ברמבו מ Amazon ביום שלישי הם כבר בארץ אצל חברת ההפצה. 

ראיתי שיש רפידות של החברה ממנה ב Amazon, לא יודע לגבי מלאי לגבי הדגם שרכשת או משלוח לארץ. 

לפני שהזמנתי חיפשתי באמזון, לא היה כלום לרכב שלי. יש מצב ללינק למה שהזמנת אם זה עדיין נשלח לארץ? אולי דרך זה אצליח למצוא לשלי.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

• תוכן חדש...