Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר שאלות בקשר לבעיות שנתקלתי לאחרונה בפורום:

ראשית לאחרונה אני מקבל הודעות פרטיות ולאחר שאני שולח אותם , מתברר לי ששם המשתמש

שאליו אני אמור להחזיר תשובה, אינו רשום בעמודה , המתאימה לכך, וחכן מתקבלת הודעה שאני אחזור אחורה , אכתוב את שם המשתמש, ואשלח שוב!

השאלה המתבקשת מדוע ההודעה שמתקבל לא מגיעה עם שם משתמש?

שנית מה הזמן שנותר לי על מנת לערוך הודעה, והאם יש אפשרות להגדיל את הזמן?

שלישית מדוע נתקלתי היום כשבקשתי למחוק הודעה שכתבתי, האופציה למחיקה לא היתה קימת?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מספר שאלות בקשר לבעיות שנתקלתי לאחרונה בפורום:

ראשית לאחרונה אני מקבל הודעות פרטיות ולאחר שאני שולח אותם , מתברר לי ששם המשתמש

שאליו אני אמור להחזיר תשובה, אינו רשום בעמודה , המתאימה לכך, וחכן מתקבלת הודעה שאני אחזור אחורה , אכתוב את שם המשתמש, ואשלח שוב!

השאלה המתבקשת מדוע ההודעה שמתקבל לא מגיעה עם שם משתמש?

שנית מה הזמן שנותר לי על מנת לערוך הודעה, והאם יש אפשרות להגדיל את הזמן?

שלישית מדוע נתקלתי היום כשבקשתי למחוק הודעה שכתבתי, האופציה למחיקה לא היתה קימת?

בברכה

צביקה

ראשית, לאחר שאתה כותב את ההודעה ושולח אותה, מתקבלת הודעת שגיאה ששם המשתמש איננו רשום ויש לחזור אחורה. שים לב שמתי שאתה חוזר אחורה נמחקה כל ההודעה שרשמת ונשאר רק הציטוט של ההודעה שאליה אתה מגיב.

טיפ: כדי שדברים כאלה לא יקרו לפני שאתה שולח את ההודעה אפשר לגבות אותה, זאת אומרת תאיר את המלל הכתוב בעזרת העכבר (לחצן שמאלי), לחץ על הלחצן הימני ולחץ "העתק".

במידה וההודעה נמחקה עקב תקלה בפורום, במקום להקליד את ההודעה שוב פשוט לוחצים על הלחצן הימני בעכבר ולוחצים "הדבק".

הזמן שיש על מנת לערוך הודעה הוא שעה נכון לעכשיו.

פורסם

צביקה,האופציה למחיקת הודעה קיימת רק אם אתה מגיב לנושא קיים,באם רצונך למחוק נושא שאתה פתחת זה לא מתאפשר.

• תוכן חדש...