Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספייסטורר הוא מתיחת פנים של הפיקאסו, לא מדובר בשידרוג.

היתה לי פיקסו שנת 2016 אבל בנזין, אני לא מכיר את הדיזל כדאי להמליץ או להזהיר אבל משיחות שהיו לי עם נהגי מוניות הבנתי שנחשבת אמינה,

כרכב 7 מקומות לדעתי אחת מהטובות בקטגוריה המשפחה נהנתה בכל נסיעה.

ממליץ לך לעשות "נסיעה" עם נהג מונית שיש לו כזה הוא יספר לך הכל בנוסף יש הרבה מידע בפורומים בשפה האנגלית.

פורסם

אני לא בטוח ששינוי שם הדגם ומתיחת פנים הגיעו ביחד. יכול להיות בנפרד אבל  בסמוך. 

אומרים שהיצרן לא הגיע להסדר עם משפחת פאבלו פיקאסו לגבי התשלום על זכות השימוש במותג "פיקאסו" ולכן נאלצו לשנות את שם הדגם. מתיחת פנים לא קשורה לזה. 

• מעניין 1

פורסם

אני לא מכיר את נושא זכות השימוש בשם שציינת אבל 

המראה החיצוני והפנימי השתנו מעט פנסים, פגוש, גריל וכד, כנל בפנימי היו שינויים.

השוני העיקרי שנחשב כבר לעדכון נרחב היה ביח' ההנעה והגיר, מנועי  הבנזין קטנו ל1.2 לעומת 1.6  ותיבת ההילוכים שונתה ל8 מהירויות לעומת 6, כנ"ל לגבי

מנוע הדיזל שהוקטן מ2 ליטר ל1.5 ותיבת ההילוכים שונתה ל8 מהירויות לעומת 6.

פורסם (נערך)

חשבתי גם על כזה רכב דיברתי עם נהג מונית הוא המליץ מה שכן צריך לבדוק אם בדגם הזה קיים מיכל אוריאה (לדעתי כן) תחפש בפורום הטכני הרבה מתלוננים על תקלה במיכל - סיפור לא זול

עריכה אחרונה על ידי yaniv3993
  • תוכן חדש...