Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה.

ואם יש לך p באחת החברות ספר איך להשיג, אבל אל תפיץ את זה מחוץ לפורום 😉

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי שום ויטמין p. חיבור DHCP ללא שום הגדרות מיוחדות. הנתב חובר באופן זמני לכבל רשת ונבדק שהכל עובד כמו שעון ללא צורך בשום קינפוגים, לאחר מכן הוחזר לפינה שלו והרשת בתצורה החדשה תמתין מספר ימים למבצוע מלא עד שאעביר כבל רשת לצד השני של הסלון.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תתחדש ברוך הבא לעתיד 😁

אהם, הוא עוד צריך לשדרג לפטופ בשביל העתיד....

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אהם, הוא עוד צריך לשדרג לפטופ בשביל העתיד....

או לפחות את הווינדוס על הלפטופ

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יפה ככה, קצת כבוד ל-X220 העתיק שלי שכבר בן עשר. עבר לסטטוס אספנות. יש לי P14S במקומו (שלמען האמת אני קצת מאוכזב ממנו, מה שכנראה לא היה קורה אם הייתי מתייעץ קודם בעוף, אבל זה עניין אחר).

חזיר דיזל

פורסם

למה הנקודה בחדר שינה? 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעתיים, קורן בן אשר כתב:

שהכל עובד כמו שעון

איך עובד כמו שעון אם קיבלת 420 ב-download במקום 600?

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

image.thumb.png.5e502dac83f4b03a2254aa2751f01f0f.png

מספיק טוב? כנראה 10% הלכו לאיבוד בהפסדים בתיבת הילוכים, משאבת מים, אלטרנטור וכו'.

לפני שעתיים, zaf כתב:

למה הנקודה בחדר שינה? 

זה בסלון. כן יש מיטה בסלון. לא אני לא ישן בסלון.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • מצחיק 1

חזיר דיזל

פורסם

מעולה. גם אצלנו פרטנר לוקחים מעשר. להערכתי זה בשביל תרומה ללקוחות ה-DSL.

למה שאלתי, כי כשהתקינו אצלנו את הסיבים לא קיבלנו בהתחלה את ה-600 המובטחים. רק אחרי משחק עם הגדרות ה-QOS בנתב הגענו לארץ המובטחת.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם (נערך)

התחברתי גם, לפרטנר סיבים. 

לא לפני שהציקו לי מדי יום, שאני משלם הרבה, לבזק, "בתשתית נחושת" [לדיבריהם], ולא מקבל תמורה.

הציוד הוא: DLINK 256, [שהיה לי בבית], והם הוסיפו רק את הממיר שלהם.

התקנה כמובן חינם, וחודש ניסיון חינם גם. 

בסיום ההתקנה, המהירות בבדיקה ב-WIFI 5G ב-SPEEDTEST, מראה 270-280 MB. בתדר 2.4 GHZ מראה סביב 40-50 MB.

בבדיקה דרך תוכנת FAST.COM, ב-WIFI 5G, זה יכול להגיע ל-600 700 וגם ל-1GB.

[נבדק בלנובו נייד, CORE I5 די חדש].

מחוברות 2 טלוויזיות. אומנם שניהם SMART אבל חיברתי אותם דרך סטרימרים של שיאומי, MI BOX S 4K. 

אחת בצורה קווית, והשניה ב-WIFI.

העדפה לסטרימר הייתה, לאחר שההתוכנות הסמארט שמותקנות בטלוויזיות, לא מתקרבות למהירות של ביצועים של הסטרימרים הללו.

יש לי גם כמה מחשבים שמחוברים ל-WIFI הזה. אני בעיקר עובד מול הלנובו החדש.

נחזור לעיניננו.

אחרי ההתקנה, הטכנאי בדק את הנתונים ב-WI-FI, ראה במחשב 280 MB, ועזב את המקום במהירות.

לכאורה, הכל נראה בסדר. עד שהיגעתי לבדיקת "רצף זרימה" ב-YOUTUBE.

ואז התחילו הצרות. 

בסרטונים עם רזולוצייה של-720P הסרטונים רצים טוב. כנ"ל ב-1080P.

אך במעבר ל-1440 עם 60 פריים, או 4K  פריים 60, זה מתחיל להיתקע מדי פעם. התקשרתי אליהם כמה פעמים במשך כמה ימים רצופים, ובכל פעם ניסו לעשות: איפוס, עידכון, החלפת שם משתמש.. ולא עזר כלום.

לפני יומיים התקשרתי בלילה לשרות שלהם, והיה שם בחור שפשוט,[כנראה], פתר את הבעיה.

לטענתו, החליף שרתים. בינתיים זה בסדר. 

כמובן אעקוב אחרי התופעה.

לסיכום, כנראה שבדיקת מהירות אינה מספיקה.

רצף הנתונים, בעיקר ברזולוציית צפייה בסרטים, היא חשובה יותר.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אתה גר באילת, אז בדיקת מהירות (לא Fast ולא SpeedTest) לא רלוונטיות בכלל.

במקרה כזה בדיקות מהירות ישמשו אותך לבדיקת חיבוריות בסיסית וזהו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...