Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

רציתי לדעת ולקבל חוות דעת על רכבי קבריולט שהכי תופסים את העין, הכי מרשימים, הכי מוצאים חן בעיניכם חברי הפורום, ובאיזה צבע. תנאי קטן - רק לרכבים שנמכרים ביבוא סדיר בארץ. עזבו רכבים שהם יבוא אישי או רכבים שאינם בהישג ידינו.

אשמח לקבל נימוק קצרצר לגבי הבחירה.

תודה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי הבוקסטר שבארצינו היא קבריולט... למה שלא תחשב?

יש דווקא די הרבה בוקסטרים בארץ, ראיתי כבר אישית בכל צבע אפשרי.

פורסם
בפעם האחרונה שבדקתי הבוקסטר שבארצינו היא קבריולט... למה שלא תחשב?

יש דווקא די הרבה בוקסטרים בארץ, ראיתי כבר אישית בכל צבע אפשרי.

סבבה אז לדעתי היא הכי מושכת את העין ואחרי זה הS2000 .

(זה רק אני או השירשור הזה דפוק קצת חח:lol: )

פורסם

פותח הת'רד אמר שהוא מתכוון לרכבים שמיובאים לארץ..ומישהו מזכיר פה מורציאלגו.... :?

לדעתי מרצדס SL וב.מ.ו סדרה 6 קבריולט שתיהן מרשימות מאוד מאוד...(שתיהן בשחור כמובן)

קשה להחליט מי מהן יותר מרשימה. :-D

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

למיטב ידיעתי במוו סדרה 6 קבריולט היא ביבוא אישי מכיון שלא ראיתי באתרים רשמיים את הרכב נמכר ביצור סדרתי. (תקן אותי במקרה וטעיתי). לגבי הצבע - אני חייב לחלוק, במיוחד במרצדס, כאשר הרכב שחור אתה מפספס את כל הקטעים היפים שבו והגימורים המושכים. (מפספס בעיקר בלילה, באור יום פחות), אבל עדיין.

פורסם

כל מה שצריך בשביל לקבל 6 קבריולט זה לבוא לקמור עם מרשרשים והם כבר יביאו לך אחת.:-P

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...