Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז המקרה קרה אתמול,

אני בכיכר(כמובן מאותת) ופונה שמאלה, מתקרב רכב, מתסכל עלי (אני כבר בפניה שמאלה בשלב הזה), וממשיך, כמובן הייתי חייב לתת ברקס אחרת הייתה תאונה,

והבאתי צפירה גם(בכל זאת כמעט גרם לתאונה הרכב), באותו הרגע הוא עוצר באמצע הכיכר ויוצא לכיווני, מן הסתם לא עצרתי והמשכתי בנסיעה.

השאלה היא האם אפשר לעשות משהו בנידון- זו תופעה שאני מתעב- ערסים שעושים מה שרוצים בכביש ומסכנים את כולנו ובנוסף לכל גם מנסים לצאת ומן הסתם לפגוע בך.

בסרטון רואים את העצירה, ואת זה שהוא יוצא ממש בקושי- לא חיכיתי יותר מדי המשכתי בנסיעה(כמו שצריך היה לעשות במצב כזה).

הסרטונים יצאו בסדר הפוך 

האם קיים סיכוי כלשהו שרשויות החוק יתמודדו עם הנגע הזה?

*בסרטון הארוך הקטע הרלונטי מתחיל בערך בשניה ה40.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • מבאס 2

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

רשויות חוק? יתמודדו? 🤣

המשך בחייך. את המשטרה זה בטוח לא מעניין.

אם תגיש תלונה היא תיסגר מחוסר עניין לציבור עוד לפני שאתה תצא מהדלת. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

אני מזדהה עם התסכול שלך על כך שקיימים בעולם אנשים כאלה,

אבל כמו שכתב @ArikB, המשך בחייך. אין מה לעשות.

בעבר הייתי יותר מתעצבן וצופר במקרים כאלה.

הבנתי שאם זה מזיק למישהו זה רק לי.

• אהבתי 1
פורסם

תצטרף לשומרי דרך. מספרם הולך וגדל בהתמדה וכך גם מספר דוחות התנועה שהם מפיקים לעבריינים. אגב, עבירה כזו בקלות יכולה לזכות את נהג הסקודה בהזמנה לדין

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מאכזב מאוד

לפני 19 שעות, fatboy1340 כתב:

תצטרף לשומרי דרך. מספרם הולך וגדל בהתמדה וכך גם מספר דוחות התנועה שהם מפיקים לעבריינים. אגב, עבירה כזו בקלות יכולה לזכות את נהג הסקודה בהזמנה לדין

מעניין, אני אשקול את העניין

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

דרך אגב, אני תמיד מאיט בפניה שמאלה בכיכר הזאת, תמיד אנשים לא שמים לב נוסעים ישר מהר בלי להסתכל, כי רוב המכוניות בדרך כלל לא פונות שמאלה שם, בדרך כלל ממשיכים ישר לחוצות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
בתאריך 13.8.2021 בשעה 19:07, car_me כתב:

נוסעים ישר מהר

מה שאומר שזו כיכר שתוכננה גרוע. אחד מתפקדי הכיכר הוא להאט את התנועה. באירופה רואים זאת יותר, לפני הכיכר ממש יש פיתול מכוון בכביש, ואי אפשר״ ליישר״ את הכיכר.

בארץ, לרוב בגלל אילוצי מקום, לא תמיד עושים זאת. אבל יש דרכים אחרות (איחוד נתיבים, פסי האטה....)

פורסם

סביר להניח שהיא גם תוכננה גרוע- הפניה בה מאוד חדה, אבל אני אציין שלא היתי שם במהירות גבוהה, אולי 20 קמש גג ועדין המרחק שם הוא איזה 5 מטר- מהרגע שאני פונה שמאלה ועד שאני בנתיב של הנהג שלא נתן זכות, מה שנותן לך מאט מאוד מקום לתגובה ותמרון

פורסם

ממש היום קרה לי מקרה דיי דומה, נהג צעיר התעלם ממשולש האט בכיכר,

ופשוט חתך אותי בגסות, לדעתי לא שם לב להאט שלו, בנוסף כ''כ היה שקוע

בשיחה עם חבריו שאפילו לא שם לב שצפרתי.

הסרטון שמור אצלי אבל אינני מוצא שום טעם להתעסק עם זה, מראש אני יודע שכלום

לא יצא מזה למעט תיסכול וזלזול בי ובחוק. 

• מבאס 1

פורסם
בתאריך 11.8.2021 בשעה 17:36, fatboy1340 כתב:

להצטרף לשומרי הדרך- ראוי ומכובד.

אבל לעניינו עבירת תנועה של אי מתן זכות בכיכר-קנס בלבד ללא הזמנה לדין.

תמרור 301 הזמנה לדין.

מבחינת הגשת תלונה? על מה שעצר ויצא מן הרכב?

לא אומר שצריך לחכות שיקרה משהו אבל אין פה עבירה פלילית....

סעו בזהירות וגם שיש לכם זכות קדימה וגם ברמזור ירוק הביטו לצדדים, בתור רוכב אופנוע חשוב פי כמה.

פורסם

לפני 36 דקות, erezmz כתב:

להצטרף לשומרי הדרך- ראוי ומכובד.

אבל לעניינו עבירת תנועה של אי מתן זכות בכיכר-קנס בלבד ללא הזמנה לדין.

תמרור 301 הזמנה לדין.

מבחינת הגשת תלונה? על מה שעצר ויצא מן הרכב?

לא אומר שצריך לחכות שיקרה משהו אבל אין פה עבירה פלילית....

סעו בזהירות וגם שיש לכם זכות קדימה וגם ברמזור ירוק הביטו לצדדים, בתור רוכב אופנוע חשוב פי כמה.

ס"ס 7283. לך אל נמלה עצל, ראה דרכיה ולמד. ראוי לבדוק את דבריך טרם פרסומם בפורום ציבורי

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...