Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא כל האנשים באים כדי לנצח..

יש אנשים שבאים רק בשביל הכיף האישי והחוויה של ההשתתפות (ואם לא הייתי סוגר בבסיס, הייתי גם בא.. לא בשביל לנצח - רק בשביל להנות).

בהחלט@!!!

גם הייתה פוקוס אחת כסופה :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלעד,

יש לך עוד זמן למחוק/לערוך את ההודעה שלך, ולהתנצל.

אני מציע, שבניגוד למה שניתן היה ללמוד עליך מהת'רד הזה עד עכשיו, תראה בגרות ותתנצל.

יום טוב,

צבי.

פורסם
אלעד,

יש לך עוד זמן למחוק/לערוך את ההודעה שלך, ולהתנצל.

אני מציע, שבניגוד למה שניתן היה ללמוד עליך מהת'רד הזה עד עכשיו, תראה בגרות ותתנצל.

יום טוב,

צבי.

אם הייתי יכול לערוך את ההודעה הראשית , הייתי עורך ממזמן תאמין לי...

שנית ממי בדיוק להתנצל? מאריק?

הוא אוייב משכבר הימים תאמין לי.... זה לא מהיום התחיל.

פורסם
סוף סוף בן אדם נורמלי והגיוני אחד שיודע לתת ביקורת כמו שצריך בלי להתקיף!

לרגע אחד לא אמרתי מילה רעה אל האירגון ...

באמת כל הכבוד להם , אין עוד שום מועדון בארץ שמסוגל להגיע לרמה כזאת של אירגון :)

לא על הקטע הזה דיברתי...

אלא על הקטע הטכני , כל אחד רואה זאת בעין אחרת , ואין לי בעיה לקבל ביקורות

אבל שלא יתחילו לנבל פה את הפה , ולשחק במשחקי כח

ולהתלכלך סתם לחינם...

אז אני אגיד את זה בצורה יותר עדינה - תפסיק לזיין את השכל בדברים שבהם אין לך מושג.

מה בדיוק לא בסדר בקטע הטכני?

הג'ימיקאנה הזאת, היא לא באמת פרמטר לקביעת הנהג הכי טוב ולמי יש את הכלי הכי טוב,

תסלחו לי , אבל ממש ממש התאכזבתי.

זה מה שלא בסדר לדעתך? מישהו פה אמר שהג'ימקאנה קובעת מי הנהג הכי טוב ולמי המכונית הכי טובה? ממה בדיוק יש לך להתאכזב?

לא הייתי באירוע, אבל אני מכיר אנשים שהיו בו וראיתי את הסיקור בערוץ 5. קודם כל - הסיקור היה ברמה סבירה לחלוטין לטעמי, אף אחד לא מצפה מסיקור ג'ימקאנה להראות ולהשמע כמו סיקור של ה-WRC.

בנוסף, אני מכיר אישית את און יעקבסון, מתכנן האירוע. עברתי אצלו קורסים, הייתי בג'ימקאנות באירגונו, וממה שראיתי בטלוויזיה - הוא לא אכזב, כרגיל. האירועים שלו איכותיים, מהנים, ומעל לכל - מקצועיים. (וזאת לא פרסומת, זאת עובדה. אם זה לא היה כך, לא הייתה לי שום בעיה להגיד).

בתור אחד שהשתתף בעשרות ג'ימקאנות בארץ, אני יכול להגיד שאפילו דרך הטלויזיה ניתן לראות שהג'ימקאנה הזאת היית מקצועית מאוד ומהנה מאוד. המסלול היה ארוך, מהיר, משולט כהלכה, מאוד בטיחותי, וכל האירוע הוקם בהשקעה מאוד גדולה ופשוט רואים את זה.

מי שחושב אחרת - כנראה שמעולם לא השתתף באירועים כאלו. ואלעד, אין לי ספק שאתה כזה. ואם נדמה לך שאנחנו יכולים לקפוץ מאפס אירועים מוטוריים, למירוצי גרנד-פרי, אז אתה טועה ובגדול.

צריך לברך על אירועים כאלה, במיוחד אירועים המנוהלים בצורה כזאת נהדרת וזוכים לכזה סיקור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא כל האנשים באים כדי לנצח..

יש אנשים שבאים רק בשביל הכיף האישי והחוויה של ההשתתפות (ואם לא הייתי סוגר בבסיס, הייתי גם בא.. לא בשביל לנצח - רק בשביל להנות).

יש משהו בדבריך, לא חשבתי על זה בדרך הזאת...

דרך אגב רוני, אחרי שבדקתי במילון מתברר שזב חוטם זה ביטוי לאדם צעיר וחסר נסיון וזה לא סוג של חזיר בר כמו שחשבתי.. :wink:

*דרך אגב אני חייב לציין שממה שראיתי בטלויזיה און יעקובסון בהחלט נהג טוב (לפחות ממה שראיתי), הפגין שליטה טובה במיצובישי הצהובה בקטעים ששודרו... איזו עמדה הוא תופס בעולם המוטורי בישראל? אם אני זוכר נכון הוא כתב רכב ומדריך נהיגה מתקדמת?

פורסם

גם אני חושב שeladdl הוא זב חוטם שמסתתר מאחורי מקלדת,ואוהב לגרום לאנשים להרגיש רע, ולהשבית שמחות.

אני אישית פגשתי אותו לראשונה בשרשור של הבחור שהגשים חלום וקנה אימפרזה בעלת ק"מ נמוך,כאשר

נעשו מירב המאצים לגרום לבן אדם להרגיש רע עם עצמו והרכישה למרות שיש לו את כל הסיבות לשמוח על רכישה מאוד מוצלחת.

אז בוא ספר לנו eladd מה הנסיון שלך בנהיגה, כמה רכבים רכשת בעצמך, והאם אתה יודע באמת מוטוריקה מהי או שאתה מתבסס על השמצות חסרות שחר ונהיגה באוטו של ההורים.

נ.ב. זה שאתה אומר כאן לכולם שלא ננהג על רכבים כמו שאתה נוהג עליהם, גם בגלגול הבא,זאת התנשאות,

כי בסה"כ אתה ניזון מכסף של ההורים בעוד רוב מכוניות חברי הפורום נקנו לאחר שנים של חסכון, עבודה קשה וסבל....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם הייתי יכול לערוך את ההודעה הראשית , הייתי עורך ממזמן תאמין לי...

אם היית עורך אותה כעת, אז כנראה שמראש לא היית צריך לכתוב אותה. ומה זה מלמד אותנו? שעדיף לפעמים לסתום את הפה בשביל שלא יצאו ממנו שטויות.

בנוגע לאריק - תשאיר את זה להודעות פרטיות איתו, לא מעל גבי הפורום.

ובנוגע ליאריס הלבנה - כן, גם אני לא הבנתי מה העילוי בתחוי חשב לעצמו... :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם כך - למה אתה פותח את זה כלל עם ועידה מעל גבי הפורום?!

אם יש לך עניין לסגור עם אריק, עשה זאת ב-4 עיניים או אל תעשה זאת בכלל. עניין שלך, לא שלנו.

פורסם
אם היית עורך אותה כעת, אז כנראה שמראש לא היית צריך לכתוב אותה. ומה זה מלמד אותנו? שעדיף לפעמים לסתום את הפה בשביל שלא יצאו ממנו שטויות.

בנוגע לאריק - תשאיר את זה להודעות פרטיות איתו, לא מעל גבי הפורום.

ובנוגע ליאריס הלבנה - כן, גם אני לא הבנתי מה העילוי בתחוי חשב לעצמו... :lol:

רוני

רוני ראשית, אנא דבר עברית רחוב, מה זה "בתחוי"...

שנית, זה היית אתה? הייתי לי הרגשה שזה אתה משום מה כשצפיתי בתוכנית...

פורסם
רוני ראשית, אנא דבר עברית רחוב, מה זה "בתחוי"...

שנית, זה היית אתה? הייתי לי הרגשה שזה אתה משום מה כשצפיתי בתוכנית...

לא, לצערי לא הייתי באירוע הזה. אבל אני מכיר את בעל היאריס הלבנה, וה"עילוי בתחוי" זאת בדיחה פרטית... חוצמזה, אם הייתי מגיע לאירוע, לא הייתי בא עם היאריס (של אמא שלי) אלא עם קוטלת האימפרזות - הסקסו השרופה - ומראה לכולם מה אוכלי הצפרדעים יודעים לעשות :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חוץ מכל מה שכבר נאמר פה,הבנתי (מהשידור) שהיו שם הרבה אנשים שבאו פשוט ללמוד ונסעו במסלול עם מדריך באוטו,הקשיבו לעצות שלו וכך בכל סיבוב הם השתפרו.

ובכל אופן גם אלה שהתחרו עשו את זה יפה מאוד והארוע היה מאורגן בצורה טובה מאוד והלוואי ונראה עוד דברים כאלה,זאת התחלה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שאלה אחת לא ממש קשורה...

מתי זה היה??

ואיפה שידורו את זה?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
גם אני חושב שeladdl הוא זב חוטם שמסתתר מאחורי מקלדת,ואוהב לגרום לאנשים להרגיש רע, ולהשבית שמחות.

אני אישית פגשתי אותו לראשונה בשרשור של הבחור שהגשים חלום וקנה אימפרזה בעלת ק"מ נמוך,כאשר

נעשו מירב המאצים לגרום לבן אדם להרגיש רע עם עצמו והרכישה למרות שיש לו את כל הסיבות לשמוח על רכישה מאוד מוצלחת.

אז בוא ספר לנו eladd מה הנסיון שלך בנהיגה, כמה רכבים רכשת בעצמך, והאם אתה יודע באמת מוטוריקה מהי או שאתה מתבסס על השמצות חסרות שחר ונהיגה באוטו של ההורים.

נ.ב. זה שאתה אומר כאן לכולם שלא ננהג על רכבים כמו שאתה נוהג עליהם, גם בגלגול הבא,זאת התנשאות,

כי בסה"כ אתה ניזון מכסף של ההורים בעוד רוב מכוניות חברי הפורום נקנו לאחר שנים של חסכון, עבודה קשה וסבל....

הופ הופ הופ.... סך הכל ניסיתי להחדיר לבן אדם קצת ידע לעתיד , גם לגבי האוטו שהוא קנה(שיהיה במברוק) וגם לגבי עצמו...

3 ידיים על אימפרזה טורבו בלי שיפורים זאת בדיחה, ומי כמוני יודע לאחר חיפושים של חודשים.

אז תעשה לי טובה אוקיי? ורד מהסיפור הזה...

נמשיך הלאה...

אני בן 18 וחצי , רכבים שרכשתי בעצמי ? אין

לבינתיים אני חי על חשבון ההורים, אני לפני צבא ועדיין לומד... ככה שרוב הנערים בגילי חיים על ההורים, ולא יכולים להרשות לעצמם אוטו על חשבון עבודה בארומה משכר של 18 שקל לשעה.

אלא אם כן לחסוך לג'אסטי זה משוש חייך .

יש לי מספיק ניסיון בנהיגה למרות גילי הקטן , ותמיד לומדים.

לא עשיתי מעצמי מינימום נהג ראלי ולא שומכאר 2, אבל אני לא אחד שפותח את הפה סתם תאמין לי.

עברתי מספיק עם מכוניות בחיים , החל מהנעה קדמית ו 4X4 והנעה אחורית

עברתי על כולם מספיק פעמים, החל ממכוניות פאר , מכוניות ספורטיביות , וסתם מכוניות מליסינג לשעשוע :)

לגבי המשפט הזה : " כי בסה"כ אתה ניזון מכסף של ההורים בעוד רוב מכוניות חברי הפורום נקנו לאחר שנים של חסכון, עבודה קשה וסבל..."

תקרא שוב את השורה השישית והשביעית ותבין , ותאמין לי שאבא שלי עובד מספיק אבל מספיק קשה והכסף לא מגיע מהעצים...

לכן בוא לא ניגרר להתלכלכויות שוב, תאמין לי שאני לא מחפש את זה !

פורסם
הג'ימיקאנה הזאת, היא לא באמת פרמטר לקביעת הנהג הכי טוב ולמי יש את הכלי הכי טוב, תסלחו לי , אבל ממש ממש התאכזבתי.
מה זו בעצם ג'ימיקאנה?

כמה אנשים שנפגשים, עם שלל כלי רכב מכמה סוגים שונים ובעלי יכולות שונות ועושים מסלול.

בדר"כ עושים זאת בשביל הכיף והתנסות. החבר'ה היותר מנוסים עושים זאת בשביל להשיג תוצאות טובות.

מה? כל מי שקונה אימפרזה טורבו או איוו הוא חובב נהיגה?

כל עולל שקונה ראלי באמת הולך לנצל את הרכב הזה לצורכי נהיגה ספורטיבית?

נו באמת... תביא לי לבנה. (Give my a break)

אם אתה רוצה לראות למי יש כלי יותר טוב - לך לחדר המלתחות של מכבי ת"א.

צעד ראשון? כנראה שאתה חולם חלומות וורודים וורודים...

אם אתה חושב שיהיה ספורט מוטורי בישראל

אז תרשה לי רק לגחך... המדינה האטומה הזאת , גם אם יהיה אישור

הכסף שתצטרך לשלם למסלול או לכל דבר אחר שיהיה, יעלה כמו ביטוח מקיף לאוטו שלך...

שמעתי אשכרה כינורות טורקיים בזמן שקראתי את החלק הזה.

05991493.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...