Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי החשבונית :

לא אמרתי שאתה צריך להגיע אישית לחנות.  מה שאמרתי הוא כדי להחזיר לך את כספך החנות זקוקה לחשבונית, אחרת היא מסתבכת עם מערכת המס.  הם אל יעשו את זה בשבילך.  אז מה תעשה - תשלח את החשבונית בדואר רשום ?  אפשרות. 

ושאל את "בעל עסק אחר" האם הוא מחזיר כספים ללא שיהיה בידו את חשבונית המקור.

ניסיתי להסביר לך למה החנות צריכה את החשבונית להחזר, ולהסביר שזה לא קשור לעצם זכותך לבטל את העיסקה.  לא מבין את ההתעקשות שלך לא לתת לחנות את החשבונית.  בכל מקרה - בהצלחה.

פורסם
לפני 39 דקות, dani666 כתב:

לגבי החשבונית :

לא אמרתי שאתה צריך להגיע אישית לחנות.  מה שאמרתי הוא כדי להחזיר לך את כספך החנות זקוקה לחשבונית, אחרת היא מסתבכת עם מערכת המס.  הם אל יעשו את זה בשבילך.  אז מה תעשה - תשלח את החשבונית בדואר רשום ?  אפשרות. 

ניסיתי להסביר לך למה החנות צריכה את החשבונית להחזר, ולהסביר שזה לא קשור לעצם זכותך לבטל את העיסקה.  לא מבין את ההתעקשות שלך לא לתת לחנות את החשבונית.  בכל מקרה - בהצלחה.

אני לא מתווכח איתך מקשיב, אבל יודע מה, בדקתי עם 5 בתי עסק, כולם לא מבקשים מקור

בדקתי עם אבא שלי, עוסק מורשה, רופא אומנם. מתבקש להעביר חשבוניות במייל.

וסתם אני חושב עם עצמי פרקטית, לא נראה לי הגיוני

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מעדכן

ביום שישי החנות קיבלה טלפון מרו״ח מטעמי

הפלא ופלא, בלי חשבונית מקור או כל עניין אחר העיסקה בוטלה והכסף יוחזר לי. לפנים משורת הדין , כך מסרה לי מנהלת החשבונות, החליטו גם לא לגבות ממני 100 שח דמי ביטול (+ מעמ שבכלל לא גובים על זה).

מה שכן בשל חברת הסליקה של זהה זה יהיה במתכונת חיוב זיכוי עד אוקטובר, שוין.

תודה לעוזרים

בן

BENJ:

ROY:

פורסם
בתאריך 1.7.2021 בשעה 20:02, dani666 כתב:

לגבי החשבונית :

אין שום צורך בחשבונית מקור,הלא החנות בכל מקרה לא יכולה לבטל אותה לאחר שהופקה, אז בשביל מה היא צריכה אותה?

במקרה כזה, החנות מפיקה חשבונית זיכוי ע"ש הלקוח מתקזזת עליה מול הרשויות וזה הכל.

ייתכן שחלק דורשים בחזרה את המקור, על מנת לוודא שהלקוח לא יתקזז מול הרשויות

אולם ברגע שהופקה ע"ש הלקוח חשבונית זיכוי, כנגד חשבונית המקור והוא בחר להתקזז, זו בעיה שלו מול הרשויות לא של החנות.

פורסם
בתאריך 5.7.2021 בשעה 16:58, teyal כתב:

אין שום צורך בחשבונית מקור,הלא החנות בכל מקרה לא יכולה לבטל אותה לאחר שהופקה, אז בשביל מה היא צריכה אותה?

במקרה כזה, החנות מפיקה חשבונית זיכוי ע"ש הלקוח מתקזזת עליה מול הרשויות וזה הכל.

ייתכן שחלק דורשים בחזרה את המקור, על מנת לוודא שהלקוח לא יתקזז מול הרשויות

אולם ברגע שהופקה ע"ש הלקוח חשבונית זיכוי, כנגד חשבונית המקור והוא בחר להתקזז, זו בעיה שלו מול הרשויות לא של החנות.

כן. הם היו צריכים שרואה חשבון מטעמי יבהיר להם את זה

בן

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...