Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוש דוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי איך הרכב טופל עד היום יותר מהק"מ.

הרכבים הללו עדינים ורגישים לתחזוקה קמצנית/לקוייה.

בדוק בהסטורית הרכב,האם הוחלף שמן גיר למקורי ובזמן כל 45,000 ק"מ או 3 שנים,שהוחלף שמן ומסנן שמן מנוע כל 12-15000 ק"מ מקסימום.

לפי הבדיקה,צריך לבצע בדיקה בלחץ למע' הקירור והשאלה כמה חוסר היה בנוזל קירור (חוסר גדול מעיד על הזנחה) ומה צריך לתקן בדיוק שם- הכל יכול להיות מהחלפת פקק רדיאטור בעלות של כמה עשרות ש"ח ועד תיקון יקר יותר (מוזר שכתבו בסעיף זה לבדיקה מיידית,אסורה הנסיעה ברכב- האם המכון ראה משהו שאנחנו לא יודעים לגבי דליפה כלשהי) ?

לגבי מע' ההיגוי- כל תיקון ייתכן- החלפת קופלונג הגה במקרה הטוב ומסרק הגה במקרה הרע.

אם לרכב יש הסטורית טיפולים הייתי קונה ואם לא,מוותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפני 8 שעות, colauti 9 כתב:

האם הוחלף שמן גיר למקורי ובזמן כל 45,000 ק"מ או 3 שנים,ש

לא הבנתי, למה לבדוק האם הוחלף שמן גיר? אם הבעיה היא שהבן אדם לא מילא מי קירור?
תודה

לפני 8 שעות, colauti 9 כתב:

לפי הבדיקה,צריך לבצע בדיקה בלחץ למע' הקירור והשאלה כמה חוסר היה בנוזל קירור (חוסר גדול מעיד על הזנחה) ומה צריך לתקן בדיוק שם

במיכל לא היו מים כלל
במנוע היה חסר מעט(כ100 מ״ל)

פורסם

כניראה שיש נזילה, במיכל אמור להיות נוזל מעל המינימום.

יש היסטורית טיפולים? ככה ניתן לוודא החלפת שמן גיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 שעות, Yuri Abaev כתב:

לא הבנתי, למה לבדוק האם הוחלף שמן גיר? אם הבעיה היא שהבן אדם לא מילא מי קירור?
תודה

לבדוק הסטוריית טיפולים שוטפת- האם הוחלף בזמן שמן גיר ללא קשר לחוסר נוזל הקירור.

אם מיכל העיבוי ריק יש דליפה ובדיקת לחץ תגלה,האם התיקון פשוט או רציני יותר.

כל דבר אפשרי החל מצינור מים דרך רדיאטור/טרמוסטט/משאבת מים ועד קטסטרופה של התערבבות נוזל קירור עם שמן מנוע- וכאן זה קולר שמן מנוע או אם חלילה יש מעבר דחיסה אל מערכת הקירור וממנה-  אטם ראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

דעתי האישית, בנאדם שנוסע, ועוד מפרסם את הרכב למכירה, כשהמיכל עיבוי ריק לחלוטין - מסוכן מאוד לקנות ממנו.

היום זה המיכל, אתמול הוא שם שמן מעפן ולא מתאים, שלשום התחיל רעש מוזר מהמנוע שהוא בכלל לא שם לב אליו וכו׳.

אישית הייתי אומר תודה רבה וממשיך בחיפושים.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...