Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי יונדאי אלנטרה (i-35) שנת 2012, ולאחרונה חיישני הרוורס שלי הפסיקו לעבוד לגמרי.

אין צלילים, אין מספרים במסך, כלום.

בגלל אופי הבעיה אני נוטה לחשוב שאולי פשוט השתחרר איזה כבל או משהו כזה.

פניתי לחברה שמתמחה בזה אבל הם אמרו שכבר אין להם חלקים לרכב הזה ורק הבדיקה תעלה כ200₪ אפילו אם הם לא יוכלו לעשות כלום בסוף.

לכן הייתי שמח לעזרתכם ומומחיותכם כדי לראות איך אולי אני יכול לבדוק את מקור הבעיה בעצמי או לחילופין לאן לפנות שבוודאות יוכלו לטפל בבעיה או לפחות להציע לי דרך לפיתרון.

אם צריך עוד פרטים אשמח לספק,

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם (נערך)

בדיקה 200 שקל?

התקנתי באוטו דיפו ב-140 שקל.

תבדוק בבגאז בפנים בצד. איפה שיש כיסוי ימין ושמאל. תזהה קופסה קטנה. היא מוסתרת זורקים אותה מאחורי הכנף. תראה שכל החוטים מחוברים טוב.

אם יש לך רב מודד תראה שמגיע מתח.

https://www.autodepot.co.il/mvcri-alqtrvniqh/mvcri-alqtrvniqh/hiiwni-rvvrs-mclmvt/8200005.html

אם אתה לא רוצה לשבור את הראש תעשה התקנה חדשה. יש לך כבר הכנה חורים הכל 10 דקות עבודה זה מורכב.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...