Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר בסיאט איביזה 2017, החלפתי לפני כמה ימים 4 צמיגים goodyear efficientgrip performance.

וקבלתי פרונט בחינם נעשה כיוון פרונט לקח איזה 2 דקות.

עכשיו בהרגשה שלי האוטו נסע ישר לפני הפרונט והצמיגים, עכשיו אני חושב ההגה נוטה טיפה ימינה אני לא מבין גדול, יכול להיות הפרונט לא נעשה כמו שצריך?

לחזור לעסק שיבדוק את הפרונט שוב?

לבקש דוח מחשב של הפרונט?

תודה 

עריכה אחרונה על ידי Outstanding
פורסם
לפני 45 דקות, Audi-T כתב:

לחזור שוב שימרכז את ההגה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

תודה ,ראיתי שהרכיב משהו על ההגה בזמן הפרונט.

אסע בהקדם ,יש מצב שידרשו תשלום נוסף?

פורסם
לפני 3 שעות, Outstanding כתב:

כיוון פרונט לקח איזה 2 דקות

זה הגיוני? אפשרי לעשות כיוון פרונט לכל 4 הגלגלים ב-2 דקות? או אפילו לצמיג 1?

אולי בכלל לא ביצעו כיוון?

בסוף כיוון פרונט, אמורים לקבל דו"ח? משהו מודפס?

פורסם
לפני 3 שעות, ABSULUTT כתב:

שום תשלום. יש גם אחריות על הפרונט עצמו לאיזה חודש או איקס ק''מ. שיחזרו על העבודה כיוון+מרכוז הגה.

תודה אחזור לשם שיסדרו את זה.

פורסם

בעבר היה לי את זה והמוסכניק ירד לבור מתחת וכיוון את ההגה במדוייק בשעה שישבתי ואישרתי לו את הדיוק.

משתדל לעזור

פורסם

חזרתי למקום הבחור של הפרונט עשה איתי נסיעת מבחן אמר שאני צודק שיש סטיה .

חזרנו העלה את הרכב על הליפט חיזק ברגים בסרן הקידמי(ללא חיבור חוזר למכונת הפרונט)עשינו נסיעת מבחן נוספת אמר שנוסע עכשיו פיקס ושלח אותי לדרכי .

פורסם
לפני 5 דקות, Segway7 כתב:

ומה אתה אומר? עבד או לא?

אני חושב שיותר טוב (קשה להגיד לא נסעתי היום בכביש מהיר).ההגה לא על הימין עכשיו הוא ממורכז יותר. אני מקווה שלא אצטרך לחזור שוב

פורסם
לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

זה לא חיזוק ברגים, זה פשוט מכוונים שמוט ההגה יהיה ביישור עם הגלגלים.

טוב לדעת ,תודה

פורסם

מה שהוא שם לך על ההגה הוא מעצור הגה, לא משהו דרמתי.

לעיתים קורה שאחרי ביצוע כוון זוויות מתלים, למרות המכשיר פרונטים שנותן תוצאות דיי מדוייקות, בנסיעה לאחר מכן עלול להתגלות כי גלגל ההגה מעט לא מיושר.

במקרה אלו עושים בדיוק מה שעשו לך, כוון קל על ידי סיבוב התבריג של תפוחי הגה, במידה שווה בכל צד (לדוגמא בצד אחד סוגרים חצי הברגה ובצד שני פותחים חצי הברגה)  על מנת שלא ישתנה הכוון וזה רק כדי למרכז את גלגל ההגה.  

• תוכן חדש...