Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה מחלה של דוושת מצמד שנשברת, בהמשך יצא לזה ריקול.

מעבר לזה מקריאה שירשורי תחזוקה של בעלי רכב אין משהו מיוחד.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברשותי ספארק 2014 LS, מנוע 1 ליטר ידני.
עשתה כ 85K ק"מ. עד היום לא היו שום בעיות. הרכב פעם אחת לא עבר טסט, והייתי צריך להחליף משאבת בלם. מניח שזה סביר לאחר 6 - 7 שנים. חוץ מזה, טיפולים סטנדרטיים בלבד.

פלסטיקה במצב טוב. המערכת נוחה. מנוע לא רועד. היגוי נוח. לא נוחה באופן מיוחד לנסיעות ארוכות, אבל מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי.

צריכה: איזור ה 14 ק"מ לליטר. לפעמים אולי קצת יותר טוב.

פורסם

יהיה הבדל מורגש מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

ה 1.0 בהחלט לא מרגיש חזק במיוחד. התאוצה בתחילת נסיעה עצלה מאוד. במהירויות ביניים עירוניות, הזריזות די טובה ומספיקה. במהירויות גבוהות, המנוע מתחיל לעלות לסל"ד גבוה (איזור ה 3000 באיזור ה 105 ק"מ, בערך), ובידוד הרעשים החלש גורם לנסיעה להיות לא נעימה במיוחד - אני נוהג לשייט על 100, אולי 110. מעבר לזה לא רלוונטי מעבר לנסיעה של דקות ספורות.

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
פורסם

יש בבית 1.4 או 1.2 , באמת שלא זוכר, 82 כ"ס ידנית 2011
ו1.4 98 כ"ס אוטומטי 2019

רכבים סבבה לגמרי בשביל נקודה "א" ל "ב", זה לא רכב ל 0 ל100.
לגבי הצריכה דלק, אני נוסע 95% מ הזמן בעיר, לא מגיע ל 1 ל14, במקרה הטוב 1 ל12.
הבדלים בין הרכבים שלי, יש, מערכת, קירות אוויר, צורה, מידה ג'נטים, אבל סה"כ רכבים לא רעים בכלל, סתם יש לספארק שם "רע" ש מישהו החליט כי לא בא לו בטוב ו אנשים חוזרים על זה בלי שהיה להם את הרכב בכלל.

היה לי את הקטע שנשבר הדוושה של הקלאץ' ב2011, אפשר להגיד ש בסופו של דבר, קיבלנו 90/95% מ הכסף חזרה בסוף.
אם החליפו את הדוושה, תברר אם החליפו גם את הקלאץ' עצמו, כי נאמר לנו ש הפעם השניה ש נשבר הדוושה, זה היה בגלל הקלאץ'... אבל לא יושע אם להאמין להם, הרכב היה בבעלותו של בחורה 3 שנים לפני שקנינו, קיבלנו אותו עם 56 אלף ק"מ, לדעתי באזור ה80 אלף הייתה השבירה ראשונה של הדוושה, ו חייב להגיד ש שנה שלמה בתור נהג חדש נהגתי ברכב הזה, אז בחורה + נהג חדש + 4 שנים, יכול לגרום נזק לקלאץ' [emoji28]

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• מצחיק 1

• תוכן חדש...