Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי מיצובישי ספייס סטאר ידנית 2014.

לפני כשבעה חודשים הרכב התחיל להרעיש וגם קצת לגמגם בסחיבה, במוסך אמרו לי שהממיר הקטליטי שבק חיים והחליפו לי לממיר תחליפי (לא כלכך מבין אבל נשמע לי מאוד זול - 1200 אחרי התקנה - לא בטוח שזה באמת כלל גם מע"מ).

אחרי כארבעה חודשים שוב התחילו אותם רעשים וחוסר סחיבה והפעם המוסך מצא שיש סדק בצנרת של האגזוז בחיבור שבין הממיר לצינור.

המוסכניק שלח אותי לבחור שמכר לו את הממיר והוא ריתך לי את הסדק והכל חזר לעבוד כמו שצריך.

לפני משהו כמו שבועיים וחצי התקלה חזרה, הפעם הבנתי שאולי כדאי לי להחליף מוסך (?)
בכל מקרה מצאתי איזה מוסך ליד העבודה שהרבה חברה מהעבודה ממליצים עליו. המוסכניק החדש זיהה עוד פעם סדקים בצנרת ואפילו הוא שלח לי סרטון של הרכב עומד מונע על הליפט ורואים ממש בבירור את הצינור למטה ממש רקד.

בכל מקרה הוא טען שהעבודה הקודמת נעשתה ע"י חאפר שלא ריתך בצורה מקצועית (הגיוני גם כי הוא לקח לי פחות מחצי מהמחיר וגם כי הוא סיים את העבודה תוך 5 דקות.)

בכל מקרה השארתי את הרכב במוסך והמוסכניק עשה ריתוך "כמו שצריך" הוא גם אמר שפירק את הצינור וניקה את האגזוז.

אחרי שיצאתי מהמוסך האוטו סחב ממש מעולה אבל אחרי כמה דקות התחילו אותם רעשים מטרידים (בלי פגיעה בסחיבה).

תדירות הרעשים התחילה לרדת מיום ליום והיום בערך שלושה שבועות אחרי אין רעשים וגם בבדיקה חוזרת של המוסך לא נמצאה תקלה.

שאלות:
1.האם מישהו יודע להסביר למה היו לי רעשים אחרי התיקון האחרון? (אולי זה הגיוני ובסדר?)
2.האם כדאי לי להחליף את המוסכניק הראשון שמצד אחד הוא מאוד זול וגם מסכים לעבוד עם חלקים שאני קונה בעצמי אבל מצד שני הוא מרגיש די חאפר (חוץ מהתקלה הנוכחית גם שמתי לב כמה פעמים שהוא ממלא שמן רכב מעל לסימון העליון, אמנם לא בהרבה אבל זה די משגע אותי ובאופן כללי מרגיש שהוא בא "לתקתק עבודה".

תודה רבה ויום טוב,

רועי.

• תוכן חדש...