Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 25 דקות, VertigoBell כתב:

תודה על ההסבר נראה לי למרות זאת שהרבה משתמשים בendurance וממליצים עליו והסכנה הזאת לייבוש לא כזאת משמעותית ואולי סתם פחד מוגזם. בטוח זה יותר טוב מכלום :) לגבי פנים הרכב קניתי המוכר שם המליץ לי על הsonax trim proterctant, יודע על מה הוא מבוסס?

הפחד הוא לא מוגזם כאשר אתה מדבר על מוצרים שהם אינם איכותיים, פה בפורום ישנם אנשים מביני עניין שיודעים טוב טוב במה הם משתמשים, אז ההמלצות שאתה מקבל הן טובות, אבל זה לא נכון לגבי כל המוצרים שהם לא מבוססי מים. אני מסכים עם @Adani, לא הייתי מפחד להשתמש בEndurance, תזכור שאמרתי שהשתמשתי בו בעצמי שנים. עם זאת, העדפתי לעבור לתכשירים מבוססי מים, מהיתרונות שציינתי בעצמי וגם @Adani ציין מעליי. הטוב הוא שיש מגוון ענק של מוצרים, ולאט לאט אתה תתנסה במספיק ותראה מה קולע לטעמך.

לגבי הסונקס, לא יודע האמת, לא השתמשתי בו. גם סונקס חברה מכובדת ביותר, ולא הייתי דואג משימוש במוצרים שלהם. להבא, תוכל להתייעץ איתנו וניתן לך המלצות נוספות.

אני אמליץ לך שוב להשתמש בסוג של IPA כמו Gyeon Prep ודומיו, משום שהוא יכול לשפר את העמידות וההצמדות של האוטם לרכב בצורה משמעותית ולהאריך את ההגנה שלו. לא מדובר בחומר יקר או מסובך לשימוש, ריסוס וניגוב אחרי השטיפה, זה הכל. לבחירתך.

פורסם

היי, סליחה שאני לא פותח שרשור בנפרד, אבל אני גם רוצה לעשות טיפול לרכב בן 5 שנים.

בינתיים זה מה שקניתי:

5CF5817D-C260-49D2-9FD0-3141AB92E9CA.thumb.jpeg.599255d85107af2f6a287391ec0ce280.jpeg

בכמיקל גייז אני משתמש לפנים הרכב. דאשבורד וחלקי פלסטיקה. 

ב APC של Meguiars אני משתמש לניקוי צמיגים וג׳אנטים. (הבנתי שאפשר להשתמש בו גם לניקוי מושבים בדילול נכון עם מים). 

בנוסף קניתי גם מטליות, כפפה ומגבת מיקרו פייבר.

עכשיו, על האוטו יש פה ושם שריטות קלות וגם יש Swirlים שרואים בעיקר בשמש (רכב בצבע כהה), את חלק מהשריטות אפשר להוריד עם פוליש אני מאמין. 

עכשיו, אני נורא מתלבט אם לקחת את הרכב למקום מקצועי שיעשו פוליש על כל הרכב, או לעשות לבד? ומה צריך בשביל לעשות פוליש נכון ומקצועי?

פורסם
לפני 6 שעות, imprezadude כתב:

הפחד הוא לא מוגזם כאשר אתה מדבר על מוצרים שהם אינם איכותיים, פה בפורום ישנם אנשים מביני עניין שיודעים טוב טוב במה הם משתמשים, אז ההמלצות שאתה מקבל הן טובות, אבל זה לא נכון לגבי כל המוצרים שהם לא מבוססי מים. אני מסכים עם @Adani, לא הייתי מפחד להשתמש בEndurance, תזכור שאמרתי שהשתמשתי בו בעצמי שנים. עם זאת, העדפתי לעבור לתכשירים מבוססי מים, מהיתרונות שציינתי בעצמי וגם @Adani ציין מעליי. הטוב הוא שיש מגוון ענק של מוצרים, ולאט לאט אתה תתנסה במספיק ותראה מה קולע לטעמך.

לגבי הסונקס, לא יודע האמת, לא השתמשתי בו. גם סונקס חברה מכובדת ביותר, ולא הייתי דואג משימוש במוצרים שלהם. להבא, תוכל להתייעץ איתנו וניתן לך המלצות נוספות.

אני אמליץ לך שוב להשתמש בסוג של IPA כמו Gyeon Prep ודומיו, משום שהוא יכול לשפר את העמידות וההצמדות של האוטם לרכב בצורה משמעותית ולהאריך את ההגנה שלו. לא מדובר בחומר יקר או מסובך לשימוש, ריסוס וניגוב אחרי השטיפה, זה הכל. לבחירתך.

פיקס אחי אני אקנה את זה גם, תודה!

פורסם
בתאריך 19.2.2021 בשעה 20:53, Dushane כתב:

עכשיו, אני נורא מתלבט אם לקחת את הרכב למקום מקצועי שיעשו פוליש על כל הרכב, או לעשות לבד? ומה צריך בשביל לעשות פוליש נכון ומקצועי?

על מנת לעשות לבד טיפול דיטיילינג מלא, צריך ניסיון, מלטשת איכותית, כדי להסיר סווירלים ברמה שלא יראו כלום. (כמו מראה)

או לעשות פשרות (אני עושה את זה) לעשות פוליש ידני, אוטם צבע, מעל QD באופן קבוע כל כמה שטיפות. (יש הסבר בנעוץ)

הפשרות נובעות מהסיבה שמילא אני לא שוטף "לפי הספר" כי אין לי עמדת ניקיון צמודה לבית, מים זורמים, חניה מקורה

ככה שכל טיפול שאני לא יעשה, יחזיק חצי שנה עד שיתחילו סווירלים מרגיזים.

יחד עם זה, תלוי ברמת השריטות מעל הרכב. כלומר, שהמצב ממש גרוע (רכב שלא מטופל בכלל -רוב הרכבים על הכביש לדאבוני)

כדי מאוד לעשות טיפול אצל בעל מקצוע, ללמוד תכניקות ניקיון, חומרים וכלים מתאימים, ולשטוף לבד. זה תמיד יהיה עדיף. 

• תוכן חדש...