Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאחרונה סוזוקי איגניס 2006 והאור בלוח שעונים די חלש. הבנתי שזה לא סיפור להחליף את הנורות לבד, אבל אני לא יודע איך לפרק את הלוח שעונים בשביל לבצע את ההחלפה ובשביל לראות בכלל איזה נורות אני צריך להזמין.

ברכב משנתון כזה, אפשר להחליף לנורות לד או רק נורות רגילות?

גם ליד מוט הילוכים ובשעון בדשבורד אין אור בכלל אבל שם לא ידוע לי אם זה בעיית חשמל ברכב או רק נורות שרופות.

אשמח לעזרה בנושא

פורסם
לפני 12 שעות, FluffyShit כתב:

גם ליד מוט הילוכים ובשעון בדשבורד אין אור בכלל אבל שם לא ידוע לי אם זה בעיית חשמל ברכב או רק נורות שרופות.

רוב הסיכויים שמדובר בנורות שרופות, נפוץ מאוד בדגמים הללו. הנורות הן מסוג T10 או T5. בעיקרון ניתן להחליף ללדים, לדעתי לא מומלץ בגלל שפיזור האור של לד שונה מנורת ליבון והתוצאה היא איזורים מוארים יותר ואיזורים מוארים פחות.

גם בלוח השעונים, אם ישנם איזורים חשוכים, כניראה שישנה נורה שרופה. בסיכוי גבוה גם שם מדובר בנורות T5 אבל צריך לפתוח ולראות

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 שעות, Igalz כתב:

רוב הסיכויים שמדובר בנורות שרופות, נפוץ מאוד בדגמים הללו. הנורות הן מסוג T10 או T5. בעיקרון ניתן להחליף ללדים, לדעתי לא מומלץ בגלל שפיזור האור של לד שונה מנורת ליבון והתוצאה היא איזורים מוארים יותר ואיזורים מוארים פחות.

גם בלוח השעונים, אם ישנם איזורים חשוכים, כניראה שישנה נורה שרופה. בסיכוי גבוה גם שם מדובר בנורות T5 אבל צריך לפתוח ולראות

חיפשתי באינטרנט הסבר כתוב או מצולם איך לפתוח בדגם הזה את הלוח שעונים או את איזור המוט הילוכים ולא מצאתי כלום.

אני לא רוצה סתם לפרק ברגים על דעת עצמי ולהסתכן בגרימת נזק

פורסם

אני מאיזור הצפון דווקא. מצד אחד, זה מפריע לי בזמן שלרוב האנשים הדברים האלו לא קריטיים. מצד שני, אני לא מוצא דרך לעשות את זה לבד וגם לא בא לי לשלם לחשמלאי רכב מאות שקלים בשביל זה...

פורסם

ניסית לשחק בכפתור לשליטה בעוצמת האור בלוח מחוונים?

לא יודע לגבי הסוזוקי, אבל במכוניות יפניות אחרות יש כזה.

פורסם
לפני 37 דקות, eyal12 כתב:

ניסית לשחק בכפתור לשליטה בעוצמת האור בלוח מחוונים?

לא יודע לגבי הסוזוקי, אבל במכוניות יפניות אחרות יש כזה.

האמת שטרם ניסיתי אבל השאיפה היא גם להחליף לאור לבן-כחול כמו שיש לי ביונדאי ולא את הצהוב מגעיל שיש עכשיו

• תוכן חדש...