Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול רכב נכנס בנסיעה לאחור מרחבת כיבוי אש שנמצאת בצד הכביש מימין, לתוך הנתיב בו נסעתי. למרות שבלמתי ושברתי שמאלה החלק הימני שלי שופשף והתעקם (וכך גם הצד השמאלי אחורי שלו).
הוא הודה באשמה ויש לי עדה לעניין (שכנה). בהתחלה החלפנו פרטים והוא ביקש שאתבע את הביטוח שלו. יותר מאוחר הוא התקשר וביקש שאסע לפחח שלו, ושהוא יסדר את זה על חשבונו.
עכשיו, האוטו זה קיה 2014, נאמנה וחביבה ומטופלת בקפדנות (מורשה והכל) אבל לא מרצדס חדשה. הנזק לא נראה לי משמעותי (אבל אני ממש לא מתמצא וצירפתי תמונות) - שפשוף והתעקמות פנימה של הכנף.
להתעקש להפעיל ביטוח? ללכת למוסך שלי? לפחח שלו?

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk

47ab25b9f1006b11b9d957ff2f1474bb.jpge93bed6de0ec411d55581a470022c2c6.jpg1dcadd6a498c29b7432c5f0aa787d440.jpg239c3ac31342e099309907beb5a17dd2.jpg

פורסם

לך לפחח שלך שייתן לך הערכת מחיר

איתה תחזור לפוגע ותשמע מה הוא אומר

אתה לא הולך לפחח שלו.

ותקליט איתו את שיחת הטלפון שבה הוא מודה באשמתו, עוד לפני שאתה אומר לו את גובה הנזק.

כאילו לאיזה פחח שלך אתה רוצה שנלך כדי לתקן את הנזק 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה תבחר פחחש מקובל עליך. הרכב הזה אינו זקן במיוחד, סביר שישרת אותך (או מישהו אחר) עוד מספיק שנים.

לגבי מידת הנזק - בקש הערכת מחיר מהפחח. יתכן שמדובר בנזק שטחי, יתכן מתחת שיש נזק שהעין הלא מיומנת שלך לא רואה.

כפי שכתב ישה, חשוב לודא שהפוגע מכיר באחריותו. לגבי הפעלת הביטוח - זו החלטה שלו לפי עלות התיקון ותנאי הפוליסה שלו. רק זכור שהפעלת הביטוח תחייב אותך להערכה על ידי שמאי, קצת ניירת והרבה סבלנות. לא סיבה לחשוש, רק להיות מודע לכך.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעדכן, הבחור שפגע בי התקשר אחרי יומיים, סיפר שהפחח שלו ראה תמונות והציע שנסגור את זה באלף ש"ח. סירבתי בנימוס ואז התקשר בעל המוסך שלו ואמר שהפוגע הפעיל את הביטוח והציע לי לתבוע את הביטוח שלו (נמצא בהסדר עם הביטוח שלי). הסכמתי כי כך קיבלתי רכב חלופי.
הוא גם אמר לי שברגע שהפוגע נראה לו תמונות של הנזק שלי, הוא אמר לו שיעלה כששת עד שמונת אלפים ש"ח. בהמשך
השמאי של הביטוח סיכם שצריך להחליף טמבון, כנף, פנס. הרבה מעל אלף שקל.

Sent from my Pixel 4a using Tapatalk

• תוכן חדש...