Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות לעצמי רכב חדש. אני מעדיפה גיפון או רכב אחר שהוא יחסית גבוהה כי יש לי בחילות בנסיעה. אין לי משפחה אז לא צריכה משהו עם הרבה מקום אבל גם לא משהו צפוף כמו ה  ג'ימני. יהיו לי הרבה נסיעות של מעל 4 שעות ביום. אני מחפשת משהו נוח וגם חיסכוני מאוד. משהו אמין גם חשוב כי אני גרה רחוק מהמשפחה וחברים - במקום רחוק. בעקרון מעדיפה משהו חדש אבל רכב חדש זה ממש יקר ואני רוצה משהו עד 80,000 שח.

מה מומלץ ומאיפה מומלץ לקנות?

תודה רבה

פורסם

לפי הדרישה שלך הייתי בודק סוזוקי ויטרה 2016 -2015

ואם תצליחי למצוא יונדאי קונה וטיפה לעלות את התקציב בכלל תרוויחי .רכבים ממוצאים 

טובים ואמינים .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

ויטארה אכן מתאימה לדרישות אבל די עצלה (עקיפות, עליות). 

לכן הייתי ממליץ יותר על הסוזוקי קרוסאובר טורבו (2018 תכנס בתקציב) שתהיה זריזה מאוד ולא פחות חסכונית. 

נוחות טובה יותר תמצאי בסיטרואן קקטוס (2018 תשאיר לך עודף לא קטן). 

ממליץ לחפש רכבים פרטיים ביד2 או במקומות מסודרים ואמינים כמו טריידמוביל. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

האמת לא הבנתי מה הקשר בין גובה הרכב לבחילה, 

אם את נוסעת 4 שעות ביום, כמה קילומטרים את נוסעת בערך בשנה?

כי אם הנסיעות שלך הרבה מעל הממומצע שווה לשקול דיזל, או שהרעידות של הדיזל גם מפריעות לך מבחינת הבחילות? למרות שהיום זה מורגש הרבה פחות מהעבר.

• תוכן חדש...