Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אני כנראה הולך לקנות אוטו מסוכנות באדג'ט שם נאמר לי שהרכב עם 9 אלף קמ יד ראשונה והיד הקודמת הייתה ליסינג מימוני של בן אדם פרטי. ברישיון כתוב "בבעלים" את החברת ליסינג אבל לא כתוב שזה היה מהשכרה או משהו בסגנון. הסוכן אמר לי שכשארצה למכור זאת בעתיד הבעלים העתידי לא ידע שזה היה של ליסינג או משהו כזה ויתייחסו לזה כאל בעלים פרטי לכל דבר ועניין.

אני כאחד שלא מבין בזה כלום לא יודע האם צריך להוריד על זה כסף או לא ואם כן אז כמה?

אודה מאוד לתשובתכם!

פורסם

הדבר יתגלה אם יוצאו "בעלים קודמים", כמובן שזו רמאות להסתיר פרט כזה, דבר נוסף במקרה ביטוחי חלילה הדבר ישר יצוף ויופחתו 21 אחוז כיאה לליסינג טיפוסי.
אם אתה בוחר לרכוש את הרכב תדאג לקבל אישור רישמי על "ליסינג נהג יחיד" הדבר יגרום להפחתה של 13 אחוז.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...