Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל לפני 3 שנים בעקבות ביקור אצל ע באחד המושבים באיזור פ"ת.

מתחת לעץ אגוז עומדת לה חיפושית אדומה מפוייחת כולה .

כאשר בחנתי את הרכב לעומק הבנתי שמצאתי מטמון, אמנם החיפושית כולה מפוייחת אבל נקיה לחלוטין

מחלודה .

ע סיפר שהחיפושית שייכת לבחור שטס לחו"ל והשאיר את חיפי מתחת לעץ.

כשפתחתי את החיפושית לא האמנתי הכל מקורי ושלם.

ע אמר שאותו בחור מעוניין לתת את הרכב לכל דורש.

גררנו את החיפי לביתי ,את הרכב ניקינו בעזרת מים חמים וסקוטש ברייט (הפיח לא ירד) ולהפתעתנו גילינו גג,בג'ז ומכסה מנוע צבועים בצבע מקורי.

השלב הבא היה משא ומתן עיקש מול בעל הרכב,שלפתע החליט לדרוש הרבה כסף ,רכב בלי רישיונות לא שווה יותר מידי .

לאחר הנעה ראשונה של המנוע הגעתי למסקנה שהמנוע בתול.

המו"מ מתקדם המחיר הסופי סוכם (הוא רצה יותר מידי אני רציתי לשלם סכום סימלי בלבד עבור הטרחה סגרנו באמצע ).

בעל הרכב הביא את רישיונות הרכב ,הרכב הוא שנת 75 ,אני מסביר לבעל הרכב שאנחנו נוכל לעשות העברת בעלות רק בעוד שנתיים (הזמן טס), חיפי עומדת מכוסה.

1/1/05 הגיע, מספר טלפונים לאותו הבחור, לקחתי ממנו דרכון (בנוסף החתמתי אותו על יפוי כח).

הגעתי למשרד הרישוי הוצאתי רישיונות ,ניגשתי לדואר ראיתי תור ארוך אמרתי לעצמי בטח בסניף הדואר ליד הבית שלי יש אין תור,אין תור אבל הפרטים של הרכב לא מעודכנים במסוף הדואר (בדיעבד העברת בעלות מיידית לאחר הוצאת ניירות חדשים אפשר לעשות רק במשרד הרישוי).

חיכיתי מ"ס ימים והיום עשיתי סוף סוף העברת בעלות על החיפי.

עוד חיפי הצטרפה למשפחה.

עכשיו אפשר להתחיל לעבוד על החיפי.

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

היי אבי ,מה שלומך נסיך ?

איזה יופי ספר לנו מה מצבו עכשיו ,דגם ואם

אפשר תמונות אנחנו נשמח.

עוד בחור מקסים שהצטרף לחיים מדליקים ועגולים

בהצלחה דרור.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם
אני לא בקיא בתחום

למה היית צריך לחכות שנתיים ?

ברגע שרכב הוא בן 30 שנה ("אספנות") אז כל אגרות החוב והרישוי שלא שולמו והצטברו במשך השנים, מבוטלות.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני נוסע ורואה מאחורי חיפושית אמריקאית נמוכה.

הדבר הראשון שעלה לי בראש זה כמה שקי מלט הנהג סוחב באוטו?

אבל שעקפת אותי כבר זיהיתי את החיפושית המונמכת שלך ,אני לא יודע כמה זה אפקטיבי

אבל הפוזה סוף הדרך אין מילים מדהים.

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

מזל טוב על החיפו החדשה.

היום ראיתי בחולון חיפושית מהראשונות בארץ (5 ספרות ברישוי), צבע קרם, משופצת עד היסוד, פשוט מדהימה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...