Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב עם שרשראות שלג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי למספר חברות השכרה בארץ בקשר להשכרת רכב באירופה (פירנאים).

הנציגים בארץ אמרו לי שבאירופה כבר לא מציידים את המכוניות עם שרשראות או צמיגי שלג, בעונה זו של השנה.

האם יכול להיות הדבר?

האם כדאי לשכור רכב ללא ציוד חורף?

תודה.

פורסם

לדעתי ברוב המכוניות החדשות שרשראות שלג זה דבר די מיותר

במיוחד עם כל המערכות האלקטרוניות שעוזרות לך לשלוט על הרכב בכל מיני מצבים.

תאמין לי שאם יהיה שם הרבה שלג אתה תמצא מקום שייספק לך שרשראות ושאם יהיה סביר אז יהיה יותר בטוח לנהוג בלי שרשראות.

בקיצור אל תלחץ ותהנה מהחופשה.

בקשר לצמיגים נראה לך שהחברה של ההשכרה תתן לך צמיגים שיהיו בלי אחיזה בגרוש על שלג?

נו באמת..

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

בקשר לצמיגים, נראה לך שהחברה של ההשכרה תתן לך צמיגים שיהיו בלי אחיזה בגרוש על שלג?

נו באמת..

לא, אולי לא צמיגים בלי אחיזה כלל. אבל אני לא חושב שהם יתנו לו צמיגי שלג. כנראה שהוא יקבל צמיג בסגנון M+S.

פורסם

ברוב ארופה נהוג לבצע את ההחלפה לצמיגי קיץ בשבוע השני של אפריל .

שרשראות ? לאן אתה מתכוון לסוע ? השרשראות עוזרות רק אם יש שכבה גדולה של שלג על הכביש בכל מצב אחר הן רק עושות רעש אי נוחות ודופקות את האוטו הגב והכי גרוע - את הכבישים .

אם אתה כל כך מפחד ורוצה - סט שרשראות עולה בתחנת דלק 80 ש"ח +-.

פורסם

מתי אתה מתכנן לסוע ?

לרוב קרח על הכביש קורה באזורים שממש קר בהם וכמעט לא נוסעים בהם / או בעיר כשיש גשם בערב והטמפרטורות יורדות במהלך הלילה .

לא נראה לי שתתקל בקרח על הכביש (לרוב מפזרים מלח בכבישים בעייתים ) .

בכל מקרה שרשראות זה לא דבר שאתה תצטרך לדעתי, לא בעונה הזאת .

פורסם
לדעתי ברוב המכוניות החדשות שרשראות שלג זה דבר די מיותר

במיוחד עם כל המערכות האלקטרוניות שעוזרות לך לשלוט על הרכב בכל מיני מצבים.

תאמין לי שאם יהיה שם הרבה שלג אתה תמצא מקום שייספק לך שרשראות ושאם יהיה סביר אז יהיה יותר בטוח לנהוג בלי שרשראות.

בקיצור אל תלחץ ותהנה מהחופשה.

בקשר לצמיגים נראה לך שהחברה של ההשכרה תתן לך צמיגים שיהיו בלי אחיזה בגרוש על שלג?

נו באמת..

את דעתך תשמור לעצמך, כי היא שטות מוחלטת.

שום מערכת בקרת אחיזה לווינית או בין יבשתית או צמיגי שלג (אלא אם הם עם SPIKES) לא יעזרו במקרה של שלג עמוק או קרח על הכביש!

תודיע בעת לקיחת הרכב לאן אתה מתכנן לנסוע ובמידת הצורך הם יתנו לך שרשראות, גם אם הן כבר הוצאו מהרכבים.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באיזו זכות אתה אומר שדעתי היא שטות מוחלטת אם זו רק דעתי?

יש לך מחקר שמציין את השפעת השרשראות על האחיזה עם רכב מהשנים האחרונות ועם צמיגי M+S או צמיגי שלג מלאים?

אני אישית נהגתי על רכבים שונים ובטח ובטח ברכבים עם מרחב גחון גדול או 4X4 ובכל תנאי של שלג שהיה בארץ הצלחתי לא להתחפר ואני מדבר על רכבים חדישים בעלי בקרות אחיזה בקיצור החברה תספק לו רכב עם כל האביזרים הדרושים ורק לדעתי שרשראות הן קשקוש מוחלט ברכבים חדישים במיוחד בתנאים שהם לא שלג עמוק מאוד ולא דחוס.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

יש לך מחקר שמציין את השפעת השרשראות על האחיזה עם רכב מהשנים האחרונות ועם צמיגי M+S או צמיגי שלג מלאים?

אני אישית נהגתי על רכבים שונים ובטח ובטח ברכבים עם מרחב גחון גדול או 4X4 ובכל תנאי של שלג שהיה בארץ הצלחתי לא להתחפר ואני מדבר על רכבים חדישים בעלי בקרות אחיזה בקיצור החברה תספק לו רכב עם כל האביזרים הדרושים ורק לדעתי שרשראות הן קשקוש מוחלט ברכבים חדישים במיוחד בתנאים שהם לא שלג עמוק מאוד ולא דחוס.

מה לעשות, אתה כותב שטויות ולמרות שזו זכותך המלאה לכתוב שטויות זה עדיין לא הופך את דעתך לשום דבר מלבד שטויות.

אם אין אחיזה אז אין אחיזה ושום מערכת לא תעזור לך אם המכונית נועלת צמיגי קיץ ואתה מנסה לנהוג על שלג. מעניין שגם המשטרה באירופה חושבת כך ואם אין לך צמיגי שלג או שרשאות היא לא נותנת לרכב לעלות לאיזורים מושלגים, גם אם יש לך מרווח גחון של האמר ומערכת בקרת אחיזה הכי מתקדמת ביקום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רק לדעתי שרשראות הן קשקוש מוחלט ברכבים חדישים במיוחד בתנאים שהם לא שלג עמוק מאוד ולא דחוס.
לא מדויק ,

גם על שלג דחוס בכמות שמכסה את כל הכביש אתה תהיה בבעיה גם עם רכב בעל רוב הטכנולגיות ( למרות שנכון ש 4X4 פותר את הרוב אבל גם הוא לא יכול לפתור הכל ) השלג הדחוס מתפקד כמו קרח ואתה מאבד אחיזה לחלוטין .

במקרה של הבחור שרוצה לטייל בפירנאים באביב לדעתי לא יהיה צורך בשרשראות מאחר ולא תהיה בעיה של כמות שלג על הכביש . ובכל מקרה באזורים שהמשטרה חושבת שחובה להשתמש בשרשראות ישנו שוטר שלא מאפשר לאנשים ללא שרשראות להכנס .

וד"א - תנאי שלג בישראל הם לא כל כך קשים ובטח לא מרובים .

פורסם

הוא אומר שאתה מדבר שטויות בגלל שאתה בכלל לא נוגע בבעיה ,הבעיה מניהגה בתנאי חורף קשים הם לא התחפרות אלא החלקה . ולרוב איפה שיש המון שלג וכבישים מפוטלים יש גם תהומות...

לפעמים עדיף להתחפר....

ד"א ניסיוני מועט אבל כנראה מושכל משלך (4 חודשי חורף בחרמון )

לגבי השרשראות אני נהגתי על האמר (מרווח גחון לא חסר )ומעבר ל4X4 לא היו לו הרבה יתרונות על כל רכב אחר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...