Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירת רכב 0ק קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני 3 שנים קניתי יונדאי i10   חדשה 0 קמ.

הגעתי לשלב שאני צריך להחליף.. רציתי לדעת כיצד אוכל לדעת מה המחיר שלה והאם 4ני יכול למכור אותה בשוק החופשי ולא רק דרך חברת הליסינג... תודה

פורסם

כמובן שאתה יכול למכור אותה בשוק החופשי, אם אני לא טועה מדובר בהורדה של 8% ממחיר הרכב לפי המחירון, בהנחה והרכב כרגע בבעלות פרטית.

פורסם

אני זוכר שזה 14% לא 8,

בגדול זה רכב מבוקש, כך שלא נראה חי שתהיה בעיה למכור המחיר הנכון בשוק החופשי ובוודאות תקבל הרבה יותר ממה שיציעו לך בחברות הליסינג.

פורסם

כל עוד רכשת את הרכב באופן מלא והוא אינו משועבד בהלוואה / מימון וכו' והוא לגמרי שלך, אז כמובן שאתה יכול למכור אותו לכל מי שתרצה.

ממליץ לך לבדוק את מחיר המחירון המשוקלל בלוי יצחק 

פורסם

אם הרכב נקנה ואתה הוא בעליו החוקי, מן הסתם אתה יכול לעשות איתו מה שאתה רוצה. 

ממליץ לפרסם אותו ביד2 ולמכור באופן עצמאי. 

כל עסקה של טרייד אין תהיה אומנם נוחה יותר, אבל תעלה לך אלפי שקלים. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...