Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור ברכבי אספנות שלא נוסעים ומתניעים הרבה(יחסית) ידוע שמצטברים נוזלים/מים כתוצאה של לחות באוויר בתוך מערכת הפליטה(אגזוז) שבמשך הזמן/השנים אף גורמת לחלודה קשה וריקבונות, שמעתי המלצות לקדוח חור קטן בתחתית האגזוז ע״מ לנקז את הנוזלים הללו, השאלה היא האם הדבר באמת יעיל ולא התבטא בירידה בביצועי המנוע(חוסר סחיבה) ועלייה חדה בתצרוכת הדלק ואף להכשלה בטסט עקב פליטת גזים וזיהום אוויר?

אגב בהנחה שהדבר אכן יעיל היכן בדיוק מומלץ לקדוח את החור ובאיזה גודל(קוטר)?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי הדבר לא יעיל מכמה סיבות :
1.רעש יתר ממערכת הפליטה. 

2.תתכן ירידה בסחיבה (תלוי מאוד באוטו).
3.כשלון בטסט.
הפתרון : 
1.הנעת הרכב כמה שיותר.
2.החלפת צנרת הפליטה לנירוסטה למשל.

פורסם

לפי הנאמר בכתבה הדבר לא אמור להשפיע כל כך מבחינת ביצועי מנוע ורעש חריג, אבל מה לעשות שאנחנו בישראל ואין לי ספק שהרכב יכשל בטסט על חור באגזוז ופליטת מזהמים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני 10 שעות, much כתב:

לפי הנאמר בכתבה הדבר לא אמור להשפיע כל כך מבחינת ביצועי מנוע ורעש חריג, אבל מה לעשות שאנחנו בישראל ואין לי ספק שהרכב יכשל בטסט על חור באגזוז ופליטת מזהמים.

היה לי חור כזה באחת המכוניות, חור קטן בקוטר כ 3-4 מ"מ בקצה הדוד האחורי (כמו בתמונות של Bosal רק מלמטה).

עבר טסטים, לא הרעיש יותר מהרגיל, אף אחד לא שם לב לזה בכלל. זה היה רכב ישן שנבדק רק באחוז CO בטסט.

• תוכן חדש...