Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שבסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בחווית הרכישה ובנציג שעומד לפניך. מדובר על אינטרציה בין אנשים שטובה ככל שתהיה - ככה סביר כי המוכר והקונה יצאו מרוצים

באשר למקרה של חבר שלך, זה מפליא לרוץ עם סכום מאוד נכבד של כסף ללא ידע וללכת "עיוור" סביב דברים שאומרים לו.

באותה מידה הוא היה יכול להיכנס בטעות לסוכנות של דאציה ולצאת עם סנדרו כי היא "חסכונית".

כמובן וכמובן שהנציג כאן יצא פיתה וגם חבר שלך יצא לאפה, אבל האחריות כולה מוטלת על הקונה שמגיע לדעתי

נהייתי רעב.

פורסם

בחייאת לא הבנתי,

שנה לקח לך התקרר לרמה של "סיפור שהרתיח אותי...". שנה? כמה עצבני היית כשהוא סיפר לך את זה בזמן אמת? 

• מצחיק 5
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סיפור מאוד לא נעים.
סוכן של לובינסקי גם כן עירבב אותי בזמנו אם כי בהיקף קטן.
יש גם בקניה כזו את ההתלהבות של קניית רכב חדש, זה מפריע למידת הזהירות.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 08:32, טרול כתב:

אז אני אספר לך משהו , הבוס שולח אותי לבדוק את הקיה ספורטאז כדי לקנות רכבים למשרד , אני מגיע לסוכנות ליד חוצות המפרץ ישר מהעבודה בגדים קצת מלוכלכים, ניגש לסוכן שם מתחיל לשאול אותו שאלות על הרכב, בן אדם לא סופר אותי, מוציא מטר מתחיל למדוד את תא המטען שיספיק לציוד שלנו, בן אדם לא מסתכל עלי, אני שואל אותו אם אוכל להכניס איזה חלק קריטי מהציוד שלנו לתוך הרכב כדי שאני אדע בוודאות שזה מתאים, הוא רק אומר לי שאזהר ולא אשרוט את הפלסטיקה, בקיצור הכל התאים, אני בודק הכל במשך 40 דקות, הבחור אפילו לא ניגש אליי, בסוף הלכתי אליו ושאלתי אותו עם מי אפשר לדבר בקשר לעיסקה של 20 רכבים , הבן אדם דפק לי מבט מזלזל , קיבל טלפון ופשוט יצא החוצה לדבר, בסוף לקחנו 20 רכבים מחברת ליסינג, הפסד שלו

גם אם אלי היה מגיע טרול , הייתי מתייחס בהתאם 

🤣🤣

• מצחיק 2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 08:00, דניאל1983 כתב:

בחור אחד מהעבודה לא מבין שום דבר במכוניות.

לפני שנה הוא החליט לקנות לעצמו טויטה יאריס חדשה, הוא בחר דווקא את הדגם הזה רק בגלל שהעיצוב נראה לו נחמד. הוא אפילו לא ידע שטויטה זה יצרן יפני...

הוא ניגש לסניף והתעניין בדגמי היאריס השונים.

הנציג הסביר לו שיש שני דגמים, היברידי ורגיל, כמעט ולא היה בינהם הפרש במחיר.

הבחור שאל מה ההבדל בין הדגמים ומה עדיף לבחור לנסיעות שהן רוב הזמן עירוניות והדגיש שצריכת הדלק חשובה לו.

נציג המכירות הסביר שמבחינת צריכת הדלק הדגם ההיברידי לא מתאים לעיר ומתאים בעיקר לאנשים שנוהגים הרבה מחוץ לעיר ודווקא דגם הבנזין הרבה יותר יעיל וחסכוני בסביבה עירונית!!!!

לפי דעתי זה פשוט בושה שנציגי המכירות מנצלים את החוסר ידע של האנשים כדי לדחוף להם מכוניות שכנראה הצטברו אצלהם במחסנים בגלל חוסר ביקוש.

זה קצת מזכיר לי את הסיפור שלי ב-2008 כשבאתי לקנות יאריס חדשה מסוכנות. הנציגים היו עם האף למעלה ושום בקשה שלי לא נעתנה בחיוב.

גרסה ידנית? אין ולא תהיה (למרות שמפרסמים בקטלוג).

צבעים? רק שחור במלאי, לא רואים מה יגיע במשלוח הבא. לא ניתן להזמין מה שרוצים.

חיישני רוורס? מרימי שמשות? בתוספת מחיר (רצינית מאוד), אין מה להתווכח. 

הנחה? הצחקת אותנו.

בסוף מה שהצלחתי להוציא מהם זה טיפול ראשון חינם...

פורסם
לפני 28 דקות, Olegis כתב:

זה קצת מזכיר לי את הסיפור שלי ב-2008 כשבאתי לקנות יאריס חדשה מסוכנות. הנציגים היו עם האף למעלה ושום בקשה שלי לא נעתנה בחיוב.

גרסה ידנית? אין ולא תהיה (למרות שמפרסמים בקטלוג).

צבעים? רק שחור במלאי, לא רואים מה יגיע במשלוח הבא. לא ניתן להזמין מה שרוצים.

חיישני רוורס? מרימי שמשות? בתוספת מחיר (רצינית מאוד), אין מה להתווכח. 

הנחה? הצחקת אותנו.

בסוף מה שהצלחתי להוציא מהם זה טיפול ראשון חינם...

בחורה יפה יכולה להרשות לעצמה להרים את האף.
אחת הסיבות שקניתי בסוף פיג'ו בזמנו. הלכתי לבדוק בסוכנות של טויוטה. תור של קונים מול שולחן אחד עם נציג אחד שממלא וממלא הזמנות עד שהעט כמעט נופל לו מהידיים מרוב תשישות. אין עם מי לדבר.
טוב, ננסה באתר שלהם - רק סדאן 1600 אוטומט במגוון צבעי ליסינג. אבל מעוניין ברכב עם דלת אחורית, וגירסת ה runx נמכרה בתקופה ההיא - אין, לך חפש.

לכו קיבינימאט כולכם.

גם מסלפים מה שאמרתי, גם מוציאים דברים מהקשרם, גם משמיצים, גם חוסמים, גם לא נותנים הזדמנות להגיב ולהסביר, וכולכם פותחים עלי ג'ורה מאחורי הגב כשאני לא יכול לענות. "גברים"

פורסם

יבואנים כנראה מאמינים יותר מדי במוצר שלהם ומעט מדי בעצמם.
לדעתי נציגים טובים, בפריסה מספקת, שלא רואים בעצמם רק אנשי מכירות נטו יכולים לשפר מאוד את המכירות.

אישית יכול לומר שנתקלתי ביחס מביך גם בטויוטה וגם בסקודה, חוסר ידע לגבי המוצר, חוסר שליטה במידע רלוונטי, סיבוני סיבונים לגבי מלאי וזמני אספקה.

אז נכון, אם הייתי מחפש לנדקורזר בטויוטה אז אין עוד הרבה אפשרויות, אבל ברוב דגמי הרכבים, ההיצע כל כך מגוון ורוב האפשרויות מצוינות - יש הרבה מקום לשירות וליחס ללקוח להשפיע על הבחירה.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, YaronNahum כתב:

גם אם אלי היה מגיע טרול , הייתי מתייחס בהתאם 

🤣🤣

בטח היה סוכן של קארספורום ;)

עריכה אחרונה על ידי טרול
טעות
פורסם

לא ברור באיזו סוכנות מדובר,

יש מרכזי מכירה שהם זכיין.

מיותר לרשום בכלליות "סוכן טויטה" (טויוטה*).

כשחיפשתי את האוריס הייתי בכמה סוכנויות ולא קיבלתי יחס זהה בכל מקום.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
בתאריך 1.11.2020 בשעה 08:32, טרול כתב:

אז אני אספר לך משהו , הבוס שולח אותי לבדוק את הקיה ספורטאז כדי לקנות רכבים למשרד , אני מגיע לסוכנות ליד חוצות המפרץ ישר מהעבודה בגדים קצת מלוכלכים, ניגש לסוכן שם מתחיל לשאול אותו שאלות על הרכב, בן אדם לא סופר אותי, מוציא מטר מתחיל למדוד את תא המטען שיספיק לציוד שלנו, בן אדם לא מסתכל עלי, אני שואל אותו אם אוכל להכניס איזה חלק קריטי מהציוד שלנו לתוך הרכב כדי שאני אדע בוודאות שזה מתאים, הוא רק אומר לי שאזהר ולא אשרוט את הפלסטיקה, בקיצור הכל התאים, אני בודק הכל במשך 40 דקות, הבחור אפילו לא ניגש אליי, בסוף הלכתי אליו ושאלתי אותו עם מי אפשר לדבר בקשר לעיסקה של 20 רכבים , הבן אדם דפק לי מבט מזלזל , קיבל טלפון ופשוט יצא החוצה לדבר, בסוף לקחנו 20 רכבים מחברת ליסינג, הפסד שלו

אחי רצה לקנות רכב וחשב על קיה (אוי ואי זמיר) והלך לסוכנות של קיה ואמר לי שהיה שם עמוס בטירוף וניסה להשיג נציג מכירות, לא היה עם מי לדבר, אך אחד לא התייחס אליו.

אז הלך וקנה 3008. (תודה לאל)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

את צריכת הדלק אפשר לקרוא במפרט או בקטלוג, בטח אם זה משהו שחשוב לו. הסוכן רמאי, לאיש מכירות אסור להטעות או לשקר, בטח אם נשאל. שאלו אותו מה עדיף לעיר והוא היה חייב לענות היברידי והוא בטוח גם יודע את זה, תשובה אחרת היא פשוט לרמות את הלקוח. לא מבין איך אתם מקבלים את זה בשקט נפשי כזה. 

פורסם

למדתי בחיים לשמוע שני צדדים של הסיפור לפני שאני בא בהצהרות/טענות במיוחד כשאתה צד ג' בתרחיש.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

• רעיון טוב! 2

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
לפני 11 שעות, ch2856 כתב:

הסוכן רמאי, לאיש מכירות אסור להטעות או לשקר, בטח אם נשאל. שאלו אותו מה עדיף לעיר והוא היה חייב לענות היברידי והוא בטוח גם יודע את זה, תשובה אחרת היא פשוט לרמות את הלקוח. לא מבין איך אתם מקבלים את זה בשקט נפשי כזה. 

תשמע, ברור שהסוכן היה לא בסדר. אבל העניין פה הוא שזה לא מפתיע.
אתה תופתע אם אספר לך על פוליטיקאי שהעלים מס? שעשה קומבינות? לא. זה מה שפוליטיקאים עושים (לפחות אצלנו...)

לא חסר מקרים שאתה מגיע לקנות משהו, בכל חנות, מהמאפיה השכונתית דרך חנות חומרי בניין ועד לחברת טיולים מאורגנים בקונגו, שבהם אתה תשאל בצורה תמימה מה עדיף מוצר א או ב - והמוכר ינסה לשכנע אותך לקחת את זה שיש לו בעודף או עוד מעט פג תוקף - או סתם יותר נוח לו שתקנה את מוצר א ולא את ב.
במאפיה זה יכול לקרות שידחפו לי משהו שלא הכי רציתי כי בינינו לא תמיד יש זמן לבדוק ומקסימום קניתי ב20 שקל לא את הלחם שהיה הכי טוב בשבילי.
אבל כשמישהו הולך לבצע את אחת מהרכישות היותר גדולות - הייתי ממליץ לו לשאול שאלות ולבדוק קצת על המוצר שהוא מתכנן לראות לפני שהוא מגיע.
בזמן המכירה לנסות להבין מה הוא לא מבין ואז לחזור הביתה ולשאול חבר שמבין.
ואחרי זה ללכת לקנות רכב ב 100K.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...