Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום אשמח לרעיונות 

יש לי קיה ספורטאג gt 2016

אני מעוניין לשדרג ל2018/2019 לעלות ברמה לג'יפון מפנק או רכב מנהלים מפנק עם כל הפינוקים והאבזור וכמובן שיהיה בטווח מחירים של 120000-190000 אשמח לרעיונות והמלצות האם שווה לחכות לספורטאג החדשה? או אולי פורד אקספלורר/קאדילק xt5 או אולי אלפא סטלביו או אפילו ג'וליה/מקסימה

....המלצות וטיפים בסגנון אשמח תודה

פורסם

מה זה מפנק עבורך? אבזור? נוחות? מותג? מרווח?

אם אתה לא מחפש מותג, פיג'ו 508 או סופרב (בטח ה-L&K) יוכלו להיות ממש לא רעות - הן חזקות יחסית, מאובזרות ומרווחות. בקצה העליון של התקציב (או קצת מעל) יש לך סיכוי למצוא קיה סטינגר, שזה רכב ממש מעניין, למרות המותג.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 10 שעות, pooh-bear כתב:

מה זה מפנק עבורך? אבזור? נוחות? מותג? מרווח?

אם אתה לא מחפש מותג, פיג'ו 508 או סופרב (בטח ה-L&K) יוכלו להיות ממש לא רעות - הן חזקות יחסית, מאובזרות ומרווחות. בקצה העליון של התקציב (או קצת מעל) יש לך סיכוי למצוא קיה סטינגר, שזה רכב ממש מעניין, למרות המותג.

היי תודה חשבתי על סופרב רכב מצויין!! וגם על קיה סטינגר פשוט היא כבר בתקציב של 280+ 

פורסם
לפני 4 דקות, pooh-bear כתב:

כן ראיתי עכשיו אבל הצבע לא לטעמי אבדוק כמה חדשה כזו עולה לפי הכתבות זה רכב ממש מהנה למרות שהאשה מעדיפה להשאר על גיפ 

לפני 10 דקות, צ'ירו כתב:

כן ראיתי עכשיו אבל הצבע לא לטעמי אבדוק כמה חדשה כזו עולה לפי הכתבות זה רכב ממש מהנה למרות שהאשה מעדיפה להשאר על גיפ 

חדשה עוחה החל מ292 יקר אמשיך לחפש משהו פחות או יותר לתקציבי אולי ניסאן מקסימה או שאחכה לצורה החדשה של הספורטאג

פורסם

אני בדיוק בצעתי מכירה והחלפה של קיה ספורטאג׳ 2019 לפורד אקספלורר 2016. 

הרכב אצלי רק כמה ימים אבל נכון לכרגע צריך לקחת בחשבון שאין בו מערכות בטיחות כמו בקיה, קיימת בו רק מערכת 1 על שמירת מרחק מהרכב ממול וגם רק מצפצף ולא בולם כמו בקיה וצריך להפעיל בכל התנעה ולהגדיר אותו בזמן נסיעה. 

חוץ מזה לא מרגיש שיורד בשום אופן מהקיה וצריך להתרגל לגודל הרכב. 

הרכב מאוד מרשים מכמות האופציות שקיימות לרכב אמריקאי, כמו הנעה מהשלט, פתיחת הרכב עם קוד במקרה שחכת את המפתח ורק צריך להביא משהו מהרכב ועוד שלל דברים. 

טל. 

פורסם

אתה יכול לשקול שדרוג למשהו כמו קיה סורנטו. תרגיש בבית יחסית, תקבל רכב גדול יותר ועם הדיזל צריכת הדלק אפילו לא תיפגע. הוא לא מרגיש מאוד יוקרתי אבל בדגמים שאחרי מתיחת הפנים רמת האבזור טובה.

גם סקודה קודיאק יכול להיות אפשרות. מרמת אבזור סטייל ומעלה הוא מצוייד היטב, מניח שה-2 ליטר טורבו בנזין יתאים לך.

אם הכיוון הוא ענקים אמריקאים הייתי בודק דווקא את שברולט טראוורס ולא את האקספלורר. טראוורס תוכל למצוא בקרבת התקציב מהדגם הנוכחי בדגמים המאובזרים עם מערכות בטיחות אקטיביות. לא הייתי עובר לרכב ללא מערכות בטיחות. קח בחשבון שצריכת הדלק תעלה באופן משמעותי.

קאדילק XT5 מאוד מעניין והמחיר אטרקטיבי. שים לב שהרוב המכריע של הרכב נמכר ברמת גימור לקצ'ורי, שווה להתאמץ ולחפש את הפרימיום שכולל גם בקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם
לפני 5 שעות, Mike808 כתב:

אתה יכול לשקול שדרוג למשהו כמו קיה סורנטו. תרגיש בבית יחסית, תקבל רכב גדול יותר ועם הדיזל צריכת הדלק אפילו לא תיפגע. הוא לא מרגיש מאוד יוקרתי אבל בדגמים שאחרי מתיחת הפנים רמת האבזור טובה.

גם סקודה קודיאק יכול להיות אפשרות. מרמת אבזור סטייל ומעלה הוא מצוייד היטב, מניח שה-2 ליטר טורבו בנזין יתאים לך.

אם הכיוון הוא ענקים אמריקאים הייתי בודק דווקא את שברולט טראוורס ולא את האקספלורר. טראוורס תוכל למצוא בקרבת התקציב מהדגם הנוכחי בדגמים המאובזרים עם מערכות בטיחות אקטיביות. לא הייתי עובר לרכב ללא מערכות בטיחות. קח בחשבון שצריכת הדלק תעלה באופן משמעותי.

קאדילק XT5 מאוד מעניין והמחיר אטרקטיבי. שים לב שהרוב המכריע של הרכב נמכר ברמת גימור לקצ'ורי, שווה להתאמץ ולחפש את הפרימיום שכולל גם בקרת שיוט אדפטיבית.

תודה רבה  אני אמשיך לחפש בכיוון הקאדילק xt5 נראת יותר מפנקת מהשברולט והסקודה וגם מהסורנטו שיצאה לה צורה חדשה 

• תוכן חדש...