Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רנו קנגו חשמלית ראשונה עלתה על כבישי ישראל - לא ברור מה כוונותיו של היבואן לגביה, כי תכלס בשנה הבאה אומר לצאת דגם חדש לגמרי.

אני חייב לומר שהופעתי מאד כשגיליתי שהדגם החשמלי הוא הנמכר ביותר של הקנגו, ונכון להיום 60%(!) מהמכירות של  הקנגו הן של הגירסה החשמלית.

בהנחה שמדובר בדגם עם הסוללה של  33KWh טווח הנסיעה הרשמי לפי WLTP הוא 230 ק"מ כאשר בתנאי נסיעה יומיומיים רגילים הושג טווח של בין 120-200 ק"מ בתלות בתוואי ומהירות הנסיעה.

הסוללה מוקמה בצורה שנפח ההטענה נשאר זהה לגירסת הבנזין, אך בשל משקל עצמי גבוה יותר משקל ההעמסה המותר קטן יותר.

הספק המנוע החשמלי הוא 60 כ"ס וזמן התאוצה מ 0-100 הוא 20.3 שניות (אם כי במבחני נהיגה שעשו לרכב אומרים שזה לא מרגיש ככה בגלל המומנט הגבוה של המנוע החשמלי)

טעינה מלאה עם עמדה טעינה ייעודית ביתית תקח כ-6 שעות, ומשקע חשמלי ביתי סטנדרטי 17 שעות.

לדעתי מדובר בדגם שצריך לעניין מאד רשויות מקומיות ועסקים שצריכים להעביר מטענים קטנים יחסית בסביבה עירונית בה המרחקים לא גדולים.

בכל הקשור למערכות בטיחות הקנגו החשמלית מסתפקת במובילאיי.

המחיר הצפוי אטרקטיבי למדי ועומד על 144900 ש"ח

בגלל הגעתו הקרובה של הדגם החדש קשה לדעת אם הדגם הזה ישווק בכלל, ואם ישווק האם מדובר בכמות משמעותית.

בנתיים מהאחות מבית ניסאן ה-e-NV200  עלו על הכביש שלושה כלים בחודשיים האחרונים.

פורסם

לפני כשעה, PriceDevil כתב:

אני חייב לומר שהופעתי מאד כשגיליתי שהדגם החשמלי הוא הנמכר ביותר של הקנגו, ונכון להיום 60%(!) מהמכירות של  הקנגו הן של הגירסה החשמלית.

לא כזה מפתיע מכיוון שהגרסה החשמלית של קנגו קיימת כבר 20 שנה, עוד מהדור הראשון. אולי אחת המכוניות הנפוצות שיצאו גם בגרסה חשמלית במקביל לבנזין/דיזל.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, PriceDevil כתב:

וזמן התאוצה מ 0-100 הוא 20.3 שניות

מספיק היה לכתוב 0-100 - כן

• מצחיק 9

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
בתאריך 29.7.2020 בשעה 06:43, PriceDevil כתב:

הספק המנוע החשמלי הוא 60 כ"ס וזמן התאוצה מ 0-100 הוא 20.3 שניות (אם כי במבחני נהיגה שעשו לרכב אומרים שזה לא מרגיש ככה בגלל המומנט הגבוה של המנוע החשמלי)

האם הנתון הזה הוא לרכב ריק או לרכב עמוס? ברכב מסחרי זה הבדל גדול. בסמי של טסלה זה 5 שניות ללא נגרר ו-20 שניות עם נגרר במשקל המירבי המותר.

בתאריך 29.7.2020 בשעה 08:12, m3x7r3m3 כתב:

מספיק היה לכתוב 0-100 - כן

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • מצחיק 1
פורסם

מה שמעניין פה זה המחיר.

הוא מחיר כמעט זהה לקנגו הרגיל וצשאר המסחריות המתחרות.

יכול להיות שהביאו את הקנגו החשמלי בגלל שגרסאות הבנזין והדיזל כבר לא נמכרות עם גיר אוטומט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...