Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לקבל את חוו"ד הבקיאים על הרכב המוצע כאן. אני זקוק לרכב בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר [כ10 / 15 קילומטר ליום], וכפעם בשבוע נסיעה של שעה וחצי הלוך חזור, והתקציב שלי נמוך, השאלה אם מתאים לפי הצרכים שלי לקחת רכב כזה או לא. הבנתי שיחסית הרכב הזה אמין ולא יעשה לי ים של הוצאות לא נגמרות. מפחיד אותי שהמנוע לא הוחלף מאז 2005. הבעלים טוען שהרכב לא עושה לו שום טיפול מלבד ההכנה לטסט.

image.png.66f1a2ab5ccd354671925ff52a1cf4b7.png

פורסם

"על הנייר" נשמע לי טוב - קילומטרז' נמוך יחסית לגיל, טסט סביר, מצבר חדש, רק  יד 2 לרכב בן 15.
במציאות יכול להיות שהוא לא מציאה גדולה. שים לב אם בוצעו טיפולים בצורה סדירה ואם יש סימנים להתעללות. כדאי גם לוודא שזה לא מסוחר מתחזה...
קח בחשבון שבתקציב נמוך כזה כל רכב עלול להביא ל-"ים של הוצאות לא נגמרות".  אם אתה לא חייב אוטומט אולי עדיף לחפש רכב ידני וקטן יותר כך שתוכל גם לעלות בשנתון.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...