Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קניתי סיאט לא מזמן , 

מדובר על לאון ידנית שנת 2014 מנוע 1.4 טורבו 

הרכב סטייג 2 והייתי רוצה לקחת אותו למסלול מדי פעם  מבחינת צמיגים אני חושב שאני מסודר , יש 235/19/35 על הרכב של hankook ונראה שהם עושים עבודה טובה מאוד 

בזמן האחרון אני שם לב שבלמים חורקים , אונם הם עוצרים את הרכב בצורה טובה מאוד טבל אני חושב להחליף אותם למשהו חדש (כבר יש מדרגה קטנה על הצלחת )

יש משהו מאוזן שאתם ממליצים ? בכל זאת לא משובר על קופרה אז אני לא מתכנן להוציא מלא כסף אבל הכיוון הוא עד 1500 שקלים לצלחות ורפידות , מחיר הגיוני או שאני חייב לעלות את התקציב ? 

תודה 

פורסם

בלאון ידנית 2014 מחליפים לבלמים מקוריים, לא יודע מה אתה מתכוון לגבי מסלול, אבל אני בספק אם כדאי (או אם אפשר) לשים לך דיסקיות מחוררות או משהו איכותי שיעלה 20% מערך הרכב.

פורסם

לא ניסיתי אבל שמעתי שברמבו אקסטרה (או מקס) מספקים משהו שהוא קצת מעבר לסטנדרט. תברר לדוגמה בשחמון חלפים בפתח תקווה, זה בערך הסכום לסט קדמי. אם לא, הסט המקורי לא רע ATE או TAROX יעשו את העבודה היטב. 

פורסם
לפני 6 שעות, avnercohen כתב:

בלאון ידנית 2014 מחליפים לבלמים מקוריים, לא יודע מה אתה מתכוון לגבי מסלול, אבל אני בספק אם כדאי (או אם אפשר) לשים לך דיסקיות מחוררות או משהו איכותי שיעלה 20% מערך הרכב.

לדעתי אתה מוריד מהרכב יותר מדיי ... 

נסעתי על קליאו טרופי היום וההבדל בכוח היה כמעט אפסי מדבר על שנת 2017 , 

מבחינת היגוי הבולמים של הליאו קשיחים יותר וזה הכל ההגה בלאון שלי חד , הרכב לוקח סיבובים מעולה עם מלא אחיזה ואני מרגיש שהוא יעשה עבודה טובה במסלול ,חוץ מזה לא מצפה לעמוד עם קופרות זה יותר בשביל הכיף שלי 

ואיך הגעת ל 20 אחוז מערך הרכב כולה דיברתי על צלחות ורפידות זה הכל...

המליצו לי על טארוקס סטרדה וtrw 

• תוכן חדש...