Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ/ג'יפון עד 100,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בקרוב הולך להחזיר את הרכב מהעבודה שלי ואני צריך להתחיל לחפש רכב לקנייה, ואחרי המון שנים עם רכבים "משעממים" ברמת גימור ליסינג מהעבודה אני צריך עכשיו לבחור איזה רכב אני קונה.

אני מחפש רכב גדול ומפנק ואני נוטה לקטגוריה של ג'יפ/ג'יפון, ובוא זמנית מקווה למשהו שיהיה שנתון יחסית גבוה אמין ולא זולל דלק כאשר התקציב הוא עד 100,000 ש"ח.

נתונים משלימים: גר בחיפה אז עדיף שלא יהיה עגלה (המון עליות) ונוסע בשנה 20,000 קילומטר פלוס מינוס

אחרי קצת מחקר וחיפושים ברשת הדגם שכרגע אני הכי מעוניין בו הוא מיצובישי אוטלנדר דגם דיזל שנתון 2016, לפי מה שהבנתי הוא עונה על רוב הדרישות שלי כולל עומד בתקציב, זה נכון שהוא מגיע רק בגרסה של 7 מקומות ואין לי צורך בזה כרגע אבל להזיק זה לא.

במקום השני הסתכלתי על ניסן אקס טרייל גם שנתון 2016 דגם דיזל, גם מאוד דומה לאוטלנדר אבל במבחני השוואה האוטלנדר בדרך כלל מנצח.

אשמח לחוות דעת על שני הדגמים שציינתי וגם אשמח לקבל המלצות על דגמים שאולי לא חשבתי עליהם או שפסלתי אותם וכדי לי לחזור לקחת אותם בחשבון.

פורסם

פיג'ו 3008 מפנק גם בגירסת האקטיב.
הייתי מחפש אקטיב דיזל מתחילת 18 ששם הוסיפו מערכות בטיחות אקטיביות גם לאקטיב.
אמור להיכנס לתקציב עם קצת התמקחות

Sent from my GM1917 using Tapatalk

פורסם

אאוטלנדר דיזל נמכר בכמויות קטנות מאוד, המנוע לא ממש נעים ובאופן כללי בעיני גרסאות הבנזין עדיפות. בדוק אם הגרסה ההיברידית מתאימה לתקציב ולתוואי שלך, אם כן תוכל לחסוך לא מעט בדלק.

אקס טרייל דיזל עדיף על אאוטלנדר דיזל, אבל אם אין לך צורך ב-7 מושבים למה בחרת דווקא בשני אלה?

פיג'ו 3008 שהוצע כאן הוא אפשרות מצויינת, גם סיאט אטקה יכנס בתקציב שלך. אם חיבבת את המיצובישי אז תוכל לבדוק את ה-ASX הקטן יותר, תוכל לרכוש דגם מאובזר משנתון מתקדם יחסית.

פורסם
לפני 14 שעות, nadavar כתב:

פיג'ו 3008 מפנק גם בגירסת האקטיב.
הייתי מחפש אקטיב דיזל מתחילת 18 ששם הוסיפו מערכות בטיחות אקטיביות גם לאקטיב.
אמור להיכנס לתקציב עם קצת התמקחות

Sent from my GM1917 using Tapatalk

פיג'ו 3008 - האמת רעיון טוב שלא חשבתי עליו, ובאמת ראיתי כמה שאם קצת התמקחות יכנסו לתקציב.

כמה שאלות: איך הוא מבחינת אמינות? מה אני מפסיד בזה שאני לוקח גרסת אקטיב ולא פרימיום? איך השמירת ערך שלו?

לפני 13 שעות, Mike808 כתב:

אאוטלנדר דיזל נמכר בכמויות קטנות מאוד, המנוע לא ממש נעים ובאופן כללי בעיני גרסאות הבנזין עדיפות. בדוק אם הגרסה ההיברידית מתאימה לתקציב ולתוואי שלך, אם כן תוכל לחסוך לא מעט בדלק.

אקס טרייל דיזל עדיף על אאוטלנדר דיזל, אבל אם אין לך צורך ב-7 מושבים למה בחרת דווקא בשני אלה?

פיג'ו 3008 שהוצע כאן הוא אפשרות מצויינת, גם סיאט אטקה יכנס בתקציב שלך. אם חיבבת את המיצובישי אז תוכל לבדוק את ה-ASX הקטן יותר, תוכל לרכוש דגם מאובזר משנתון מתקדם יחסית.

מאיזו בחינה הגרסאות בנזין עדיפות? זה לא זולל משמעותית יותר דלק? אני לא נוסע כזה הרבה אבל גם לא ממש קצת

בדקתי את הגרסה ההיברידית, בהחלט רעיון מעניין, הבעיה שהכי זול שמצאתי הוא 118,000 ש"ח (לפני מיקוח כמובן) שזה קצת רחוק מהתקציב, קשה לי להאמין שהוא ירד כזה הרבה, ולזה צריך להוסיף עוד עלויות של התקנת עמדת טעינה בבניין משותף שמוסיפה לפי מה שקראתי עוד כמה אלפים

מדוע אתה אומר שאקס טרייל עדיף על אוטלנדר? אשמח עם תוכל לפרט קצת יותר

אין לי צורך ב 7 מקומות אבל כפי שציינתי אני מחפש רכב גדול ומפנק אמין ולא זולל דלק בשנתון סבבה עם תקציב של עד 100,000ש"ח ושניהם עונים לקטגוריה הזאת לפי מה שהבנתי וראיתי, ובמקרה יוצא שיש להם גם 7 מקומות.

סיאט אטקה - גם רעיון מעניין, אני יתחיל לחקור עליו עכשיו, מה היתרונות שלו על האוטלנדר והאקס טרייל?

ASX - הבעיה שלי עם הרכב הזה שהוא בעיני פשוט מכוער, רק הדגם המעודכן שהוציאו עכשיו של 2020 נראה ממש טוב, בנוסף הוא לא גדול אבל אולי בגרסה גבוה כן מפנק, בקיצור לא יודע הוא לא ממש מושך אותי, אבל אני יעיף מבט שוב

פורסם

כדי להצדיק רכישה של אאוטלנדר דיזל בגלל חסכון בדלק תצטרך לנסוע כמה מאות אלפי קילומטרים.

יש סיבות אחרות לרכוש את גירסת הדיזל, כמו האבזור הבטיחותי והביצועים - אבל לא ההבדל (הדי זניח) בצריכת הדלק.

יהיה לך קל יותר למצוא אקסטרייל מהסיבה הפשוטה שעל כל אאוטלנדר דיזל אחד שנמכר ב-2016 נמכרו 9 אקסטריילים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסכים איתך לחלוטין, בגלל זה רציתי את גרסת הדיזל, כי אז אתה גם מקבל את חיסכון של דיזל וגם הגרסה של הדיזל היא הגרסה הכי מאובזרת אז אני נהנה משני העולמות

ולא שאלתי אם יהיה לי יותר קל למצוא אקס טרייל, שאלתי מקודם למה אמרו לי שהוא עדיף על האוטלנדר, ראיתי כבר שיש הרבה יותר היצע של האקס טרייל

פורסם

לדעתי הוא לא עדיף על האאוטלנדר, קח בחשבון שבגבולות הגזרה שהגדרת ( 2016, 100000 ש"ח ) סביר להניח שלא תמצא אאוטלנדר דיזל במצב טוב, אלא רק מכוניות טחונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...