Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין כל מה שהציעו לך, הייתי קונה kleber hp4.
מבחינתי, תאריך ייצור עד שנה זה מקובל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 7.7.2020 בשעה 10:47, shellcase כתב:

מהניסיון שלי עם תושבות מנוע שכוללות תותבי גומי מייצור תורכי - נראה שאין להם את זה שם. אני הייתי מתרחק, לדעתי הקלבר מיוצרים בפולין או סלובניה\סלובקיה.
אגב ברכב שלי יש לי נסיון נורא עם פאלקן (שהרעישו והתפרקו, אבל מדובר בנהיגה מהירה מאד בכבישים טכניים) ומצד שני נסיון מצויין עם קלבר, אבל זה דגם ספציפי של פאלקן למידות קטנות שכנראה לא היה מיועד ל'אונס' שעבר ולא הדגם המדובר (הקלבר מתמודדים מצויין אגב).

דווקא עם הפאלקן בנהיגה סופר אגרסיבית בכבישים טכניים כמו נס הרים הם החזיקו טוב 

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

כמו שאמרתי, כל דגם והמאפיינים שלו, במקרה שלי מדובר בsn807. אני גמרתי זוג קדמי ב8 חודשים, אבל הנסועה היומית שלי כוללת 8.5 ק"מ של כביש טכני מאד בכל כיוון. 

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...