Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פיאט פונטו הדור ה1

אחותי טסה לחול והביאה לי אותה,

הכנסתי את הרכב לבדיקה וכיוצא בכך אני צריך להחליף ברקסים, בולמים אחוריים, איזון וכיוון פרונט...

רציתי לדעת בין איזה מחירים זה נע הדברים שהצגתי...

ואם מישהו יודע על מחיר של בקליות שקופות לרכב זה, או שמעוניין למכור ג'נט של הפונטו ספייס הסטנדרטי המקורי של החברה אם הוא יוכל להגיד לי מחיר

והייתי מעוניין לדעת אם אני צובע את הטמבונים בצע של הרכב (כי הרי הם בצבע שחור) אם זה יהיה ירידת ערך מכיוון שזה לא צבע מקורי

בתודה מראש ירון!

פורסם

מחירי חלקים תוכל לברר בכל חנות חלקי רכב, ומחירי העבודה מומלץ להשוות בין כמה מוסכים... איפה בדקת?

צביעת טמבונים איכותית לא תזיק, אלא אם כן זה לא איכותי (מתקלף וכו'). אתה יכול גם לצלם את המצב לפני שלא יטענו שעשית זאת בעקבות תאונה...

יש הרבה שרשורים כאן על איך לעשות את זה כמו שצריך...

...Carpe Diem

פורסם

שלום ירון,

ראשית אשאל אם הבדיקה שערכת היא "בדיקה לפני קניה", באם כן רוב הסיכויים שאין צורך בכיוון פרונט, איזון גלגלים והחלפת בולמים אחוריים, אלה נמצאים בכל בדיקה שגרתית של רכב ישן, באם לא אז כך:

איזון גלגלים דינמי עולה 40 ש"ח ומעלה.

כיוון פרונט עולה 150 ש"ח ומעלה.

החלפת בולמים אחוריים תלויה בחברה, אני מאמין כי הזולים ביותר ייצאו 300 ש"ח לזוג והיקרים 2000.

פנסים שקופים עולים סביב ה1200.

צביעת טמבונים בצבע הרכב אינו מורידה ערך.

תתחדש,

ניר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...