Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת: הגיעה חבילה מאמזון - קיבלתי הודעת סמס שנדרש תשלום מסים . כמו כן , לא הביאו את החבילה אליי, אלא אני אמור לאסוף אותה בעצמי או לשלם על שליח עד הבית. מזמין יותר משנתיים דרך אמזון, מעולם לא נתקלתי במצב כזה -תמיד מביאים עד הבית +המחיר של המוצר כולל מראש עלויות יבוא נוספות ,אם יש.

מישהו נתקל במצב דומה? 

פניתי למוכר, הוא הציע לשלם מחצית דמי שליח, ובקשר לתשלום מס, אמר שזה תשלום שהקונה אחראי לו.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

צודק. אם זה לא FBA המיסים עליך. ב-FBA הם נגבים מראש.

חוץ מזה, עניין המיסים זו הודעה גנרית שמופיעה בכל הודעה של הדואר, גם בקניה של דולר מעליאקספרס. האם צויין סכום המיסים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שזה מאמזון לא אומר שאמזון מטפלים בשילוח.

לכן יש את המוכר.

חלק גדול מהמוכרים בוחרים לטפל בזה דרך אמזון ( fulfilled by amazon) אבל לא תמיד

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין לי כל כך בעיה עם המס - סה"כ מע"מ מוצדק (חבילה מעל 75 דולר), יש לי בעיה עם העובדה שעליי לאסוף להגיע את החבילה בעצמי או לשלם תוספת עבור שילוח (גם המוכר הביע תמיהה על העניין).

כאמור, פעם ראשונה מזה שנתיים מזמין לא מעט מוצרים - פעם ראשונה שנתקלתי בזה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

כשאמזון מטפלים בשילוח - יש לך שירות end to end מולם והם יודעים איך להתנהל מול כל הגופים מראש כראוי.

כשאתה מזמין ממוכר צד שלישי - אתה משתמש באמזון כmarketplace.

להבא - תשים לב לאופציות הזמנה (sod and fulfilled by amazon / sold by x and fulfilled by amazon זה מה שאתה מחפש כדי לא להתעסק)

לפעמים יש יותר ממוכר אחד עם אותו אייטם - אישית - לא מעט פעמים אני מעדיף לשלם את ההפרש גם פה (זה דולר או שתיים הפרש לרוב)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לנו זה קצת יותר בגלל ענייני מיסוי והובלה. ועדיין, חוץ מפריטים קטנים, אני מקפיד על FBA ואם זה לא FBA מקפיד שזו לא תהיה אחת מחברות השילוח המפתיעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מוכר באמזון ולא אמזון עצמה (וגם לא fba) ומכאן ההבדל

זה בדיוק כמו להזמין מאליאקספרס או איביי

זה נשלח בדואר רגיל והגיע לסניף ועליך לאסוף משם

לדואר יש שירות של mypost ובו הם מציעים גם שליח עד הבית במקום איסוף עצמי. זה כמובן בתוספת תשלום משום שהמוכר שלח בדואר רגיל ולא אקספרס ואין להם חובה כזאת. 

• תוכן חדש...