Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב מסוג גולף. עם רמקולים קדמיים וטוויטרים מקוריים שמגיע עם הרכב. בנוסף המגש האחורי נקי מחורים והתקנות של רמקולים קודמים. כמו כן יש לי HU מסוג פיוניר דגם 8650.

החלטתי על להעביר את הרמקולים המקוריים לדלתות האחריות, בדלתות הקידמיות לשים קומפוננט כמו כן הוסיף מגבר וכן סאב או בזוקה (מה ההבדל בינהם? או שזה אותו הדבר?)

ההוצאה המקסימלית שלי למערכת היא משהו בסביבות ה-1500-2000 ש"ח.

מהי לדעתכם התצורה המומלצת? וכמו כן של איזה חברות ואיזה דגמים?

תודה מראש,

פורסם

אז ככה,בזוקה זה פיתרון אלטרנטיבי למי שאין בגא'ז גדול ,אומנם לא שמעתי אף פעם מערכת עם בזוקה

אבל אני מאמין שתיבה גדולה תספק באסים יותר טובים ועמוקים ,שוב זאת רק השערה ותלוי כמובן בסוג המגבר וחיתוך התדרים

אם אתה הולך לשים באמת סאב ,קנה מגבר איכותי שיגביר אותו ,וותר על הרמקולים האחוריים כי ממילא לא תצטרך אותם ,מקדימה תצטייד בקומפוננטים איכותיים .

זה set up אידיאלי לדעתי.

סאב+מגבר יעלו בסביבות אלפייה

ונשאר לך כסף לקומפוננטים איכותיים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לגבי הרמקולים האחוריים זה הרמקולים המקוריים של הרכב שמעביר אותם לדלתות האחוריות לא משהו שקונה ומשקיע במיוחד...

יש אי אילו דגמים מיוחדים שאתה ממליץ עליהם?

פורסם

בתקציב שלך הייתי עושה ככה...

קומפוננט פייזPC165.20 שזה בערך 600 שקל

מגבר יד שניה ב 1000

אם אתה ממש נעול על חדש אז מאק אודיו Z4200

סאב מאק אודיו רפלקס 30 400 שקל +תיבה

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

האם הסאב הוא גדול? להזכירך יש לי גולף ותא המטען שלי הוא לא גדול במיוחד ולא רוצה לחנוק אותו עם סאב...

האם מומלץ במקום זה בזוקה?

פורסם

בזוקה מבחינת נפח יותר גדולה מסאב רגיל...

הסאב לא גדול אני עם אוטו בגודל של פולו ודחפתי שמה אחד כזה לפני הפוקאל שיש לי והפוקאל שעכשיו אפילו יותר גדול ועוד יש מקום...

לא בעייתי מקום זה לא יאכל יותר מדי...

אם תרצה שאני יכוון אותך למתקין זול וטוב צור קשר בפרטי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

להזכירכם יש לי גולף

וכמו שהבנתי וקראתי בפורום כאן יש הבדל באקוסטיקה של כל רכב אז בהמשך לכך...

איזה מגבר, קומפוננט, בזוקה/סאב מומלץ לשים?

עלות של 1500-2000 ש"ח היא סבירה לכך?

פורסם

אם היית יכול לשחרר יותר מזומנים אתה יודע שכל המרבה כן זה מבורך אבל בכיס שלך ובכספים שלך אני לא יתערב...

פורסם

שמע את ההצעה שלי קיבלת אם יצעו לך דברים אחרים וישמע לך יותר טוב אז בכיף...

פורסם

אני מאוד מקווה שזה בצחוק ההודעה האחרונה ושאתה לא סתם משגע אותי...

תסתכל למעלה ותראה את ההצעה שלי...

• תוכן חדש...