Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב AVIS

Ragnar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו בחברה בה אני עובד תנאים טובים להשכרה דרך אוויס.

לצורך חופשה באילת אני מעוניין להשכיר רכב דרכם (קטגוריה C)

הרכבים שהוצעו הם יונדאי I25, פיאט טיפו וסוזוקי בלאנו (כנראה שיש עוד כמו קיה ריו)

בשגרה (כשלא בחל"ת...) אנוכי נוהג על סקודה ראפיד 2019 1.0

איזה מבין הרכבים שהוצעו הכי כדאי לקחת לחופשה בת שבוע עם לא מעט נסיעות? הטיפו הכי מומלצת לתעדוף?

ה-I25 לא באה בחשבון. אני מעוניין ברכב חזק (יחסית) ולא פח על גלגלים

תודה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מודע לזה שאתה לא יכול לבחור את הרכב אלא רק קטגוריה?

אם ביום ההשכרה יקצו לך רכב שאתה לא רוצה, ויש אחר בקבוצה שזמין בסניף ואתה מעדיף אז הם יחליפו לך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• מעניין 1
פורסם
לפני 4 דקות, robertf כתב:

אתה מודע לזה שאתה לא יכול לבחור את הרכב אלא רק קטגוריה?

אם ביום ההשכרה יקצו לך רכב שאתה לא רוצה, ויש אחר בקבוצה שזמין בסניף ואתה מעדיף אז הם יחליפו לך.

ברור, אבל יש לי אפשרות לתעדף כחלק מה"תנאים טובים"

פורסם

אם סופר מיני זה סבבה מציע לך לרדת לD ולקחת קליאו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 3 דקות, Adani כתב:

אם סופר מיני זה סבבה מציע לך לרדת לD ולקחת קליאו.

לצערי הקטגוריה הזאת לא הוצעה לי משום מה... היה יכול להיות אחלה באמת.

הקטגוריה הקטנה יותר מ-C היא רכבי מיני כדוגמת פיקנטו, אי 10 וכו', שפחות באים בחשבון...

פורסם

קודם כל סליחה, התבלבלתי, הקליאו היא דרגה B שהיא מתחת לC.

נשמע לי מוזר, אני כרגע שוכר קליאו מאויס וזה דרגה B בוודאות, תנסה אולי להתקשר לבדוק.

אם אין ואתה לא מרוצה מהמבחר של C (ובצדק) תבדוק כמה יעלה לך לשדרג לD והאם זה שווה לך לטובת חוויה ונוחות. להערכתי זו תהיה תוספת של 200-300 שקל לשבוע.

על הרכבים שציינת אין לי חוות דעת חוץ משהריו זוועה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 15 דקות, Adani כתב:

נשמע לי מוזר, אני כרגע שוכר קליאו מאויס וזה דרגה B בוודאות, תנסה אולי להתקשר לבדוק.

אם אין ואתה לא מרוצה מהמבחר של C (ובצדק) תבדוק כמה יעלה לך לשדרג לD והאם זה שווה לך לטובת חוויה ונוחות. להערכתי זו תהיה תוספת של 200-300 שקל לשבוע.

על הרכבים שציינת אין לי חוות דעת חוץ משהריו זוועה.

אתה צודק.

שדרגתי ל-D בעלות לא גדולה במיוחד שבהחלט שווה את השינוי, ובה תעדפתי את השברולט קרוז (החזקה יותר מבין ההיצע)

להבנתי אין ברשותם מאזדה 3... קצת מוזר

תודה :)

פורסם

אמנם הניסיון שלי בשכירת רכב בארץ מוגבל מאד, אבל בשכירת רכב בחו"ל למדתי לשכור רכב מדרגה אחת או שתיים מעל הנדרש. יותר נוח, אין בעיה של מקום למטען ואם החברה "יצירתית" בהגדרת הקבוצה עדיין הוא יהיה מספיק גדול. ההפרש במחיר בדרך כלל קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
.

הקליאו אכן יושבת בקטגוריה B באוויס. הרכב שאתה שוכר מהדור הקודם אני מניח?

פורסם
לפני 58 דקות, BarM כתב:

אתה צודק.

שדרגתי ל-D בעלות לא גדולה במיוחד שבהחלט שווה את השינוי, ובה תעדפתי את השברולט קרוז (החזקה יותר מבין ההיצע)

להבנתי אין ברשותם מאזדה 3... קצת מוזר

תודה :)

בשמחה.

דרך אגב אנחנו שוכרים גם את הקרוז בבית, לדעתי מדובר באחלה של רכב. מקווה שתקבל :smile:

לפני 2 דקות, robertf כתב:

הקליאו אכן יושבת בקטגוריה B באוויס. הרכב שאתה שוכר מהדור הקודם אני מניח?

אני לא בטוח מהו הדור הקודם, הרכב שנתון 2019.

• רעיון טוב! 1

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מחר צריך להגיע לאסוף את הרכב...

התקשרתי בעצתם על מנת לברר מה הרכב שעתיד להיות מיועד לי והם טרם יודעים לדבריהם (קצת הזוי יום לפני, לא?)

נחכה ונראה.

פורסם (נערך)

ממש לא. כבר היה לי מצב (לא בארץ) שבו הרכב שיועד לי נפרץ שעתיים לפני שהגעתי לאסוף אותו, היייתי צריך להמתין לרכב חלופי.

והיה לי מצב שבו הכנסתי רכב לפחחות, קיבתי שובר לחברת ההשכרה שמעבר לכביש, קיבלתי רכב שחזר שעה קודם מצה"ל. שאיבת אבק, תדלוק, ולדרך (שממנה כמעט לא שבתי, שכן הבלמים היו שחוקים לחלוטין).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

האמת שהפתיעו לטובה. ״שידרגו״ אותי וקיבלתי מאזדה 3 קומפורט (האצב׳ק), בציר 2019 כמדומני, מנוע 2000

דבר אפשר קריטי ומעצבן - לא הצלחתי לחבר את הטלפון לרכב (התחבר אבל לא השמיע שמע) ולבטח שלא לשקף (אייפון), לכל העוזרים בדבר שמור מקום בגן עדן

נ.ב, לא ידעתי שהדגם כולל פנסי לד מלאים ותיקון סטייה מנתיב. יש עוד משהו שעליי לדעת? 

עריכה אחרונה על ידי Ragnar
  • תוכן חדש...