Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט 1956 ה ת מ ו נ ו ת

Guest shlomimycars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שוב מזל טוב לאריה קרון

שברולט 1956 ה ת מ ו נ ו ת

IMG_3207.jpg

IMG_3206.jpg

IMG_3205.jpg

IMG_3209.jpg

IMG_3210.jpg

IMG_3211.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי לכולם.

שלומי (שלשמחתי זכיתי להכיר באירוע) כבר העלה מס' תמונות, אני אעלה עוד כמה (עשרות), אך לפני הכל - הסיפור (בראיה שלי בלבד) לפני ואחרי ההשקה. סיפור הצלחה!

האמת שלא כל כך התחשק לי להגיע עקב תקלה ברכב ברגע האחרון, אך האדונים בקר (אאודי) ושרייבר (לארק) שכנעו אותי לבוא בכל זאת, ותודה להם על כך.

נסענו בשיירה רק 6 מכוניות: נחום, שרייבר, ניסן, בקר, נמרוד ואנוכי. מזג האויר היה אביך למדי, ותוך כדי נסיעה נקלענו לפקק. בהמשך התברר שטנדר התהפך על גגו וזו סיבת הפקק.

המשכנו לחיפה, והגענו למקום המפגש. יש לציין את הסדר והמשמעת ששררו בכל זמן האירוע בחניון ובהשקה. רמי כוון את הרכבים בעזרת המגאפון לחנייה מסודרת זה ליד זה. רכבים חדשים התבקשו לחנות בחוץ (ונענו ללא בעיות). לאט לאט החל החניון להתמלא בכמה עשרות כלי רכב. את חלקם אנו מכירים מאיזור המרכז, ויש כאלה שאיננו מכירים.

האנשים הרבים שהיו זרים זה לזה התחילו לשוחח ולהכיר אחד את השני, והאוירה היתה ממש כייפית.

לאחר זמן של התאקלמות, לקח נציג אזור הצפון (משה?) את המגאפון וכינס את כולם אל איזור הרכב המכוסה, השולחן עם כוסות השמפניה, שולחן הכיבוד, העוגת עם צילום הרכב ומשפחת איזור הצפון המאושרת.

התנהל טכס נאה ומכובד מאד, בו צויינו אלו שעזרו למשפ' קרון בשיפוץ והם אף קיבלו תעודת הוקרה מהמועדון, וסופר קצת על מלאכת וזמן השיפוץ ועל הרכב עצמו - על ידי נחום קדמיאל.

לאחר מכן קיבלו אריה ואשתו תעודת הוקרה ממועדון ה-5, ואז, הרגע הגדול הגיע!

הכיסוי הורם מעל הרכב, ולעיני הצופים התגלתה בל אייר מהממת, גג נפתח, עמוסת ניקלים, ומשופצת להפליא. אין מילים לתאר את שמחת החתן ושמלת הקהל, מי שרק הגיע לא יכול היה לדעת של מי הרכב, מאחר וכולם נראו כה מאושרים. . .

שמחתי שלמרות הכל שהגעתי להשקה. אין ספק שהיתה חוויה נעימה מאד לכל הנוכחים.

להנאת אלו שלא נכחו - אני מצרף תמונות של האירוע, תחילה הנסיעה, הטכס, ותמונות של מכוניות שהשתתפו.

להנאתכם, אבי.

Copy of DSCN0642.JPG

Copy of DSCN0657.JPG

Copy of DSCN0658.JPG

Copy of DSCN0662.JPG

Copy of DSCN0713.JPG

Copy of DSCN0714.JPG

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תוכן חדש...