Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשעה טובה קנינו בית ועברנו אליו. אנחנו רוצים לבצע בו שינויים מסוימים ובשביל זה נדרשת תכנית קונסטרוקציה. הבית נבנה בשנת 98.

פניתי לחברה הקבלנית, הם היו מאוד נחמדים וניסו לעזור אך ללא הצלחה. אין להם מושג מי היה הקונסטרקטור באותם ימים.

פניתי גם לוועדה המקומית לתכנון ובניה שגם ניסו לעזור אך לטענתם התכניות לא קיימות אצלם.

יש עוד גופים שניתן להיעזר בהם? אין איזה חוק שמחייב גופים מסויימים להחזיק תכניות כאלה?

אשמח לכל כיוון.

פורסם (נערך)

בהיתר הבניה ישנו שם הקונסטרוקטור.

גם אם לא נשמרה הבקשה המקורית להיתר (דבר נדיר מאד לכשלעצמו, במיוחד שמדובר בבקשה בת בסך הכל 22), אין מצב בעולם שלא יודעים בוועדה מי היה הקונסטרוקטור.

שלח לי גו"ח בפרטי, אנסה לעזור דרך המערכת המקוונת

דא"ג- קונסטרוקטור מנוסה לא צריך תכניות כדי לתכנן שינוי בדירה

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה, שלחתי ה"פ.

שלחתי גם מייל נוסף לוועדה שיבדקו מי היה הקונסטרקטור, מקווה שנצליח לאתר את התכנית.

פורסם

האם מדובר בבית פרטי, או בדירה? אם זו דירה אז מן הסתם אלו שמעליך ומתחתיך עם אותן תכניות בסיסיות. במידה וזה בית פרטי, אכן כמו שכתבו הקונסטרוקטור חתום. אל תשכח שבועדה לתכנון ובניה אמור להיות עותק אחד חתום של הגרמושקה עם ההיתר. 

בחלק מהגרמושקות יש שנהגו לסמן את העמודים והקורות בשרטוטים הראשיים של הבית. כמו כן ניתן לראות ביובים ומעברים. 

נשארו לך רק יסודות / קלונסאות / שצריך לבדוק.

אם זה שנת 98 אז אולי יש גם העתק בפיקוד העורף או איפה שמאשרים את תכנית הממ"ד ?

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אף בר דעת לא יסתמך על תכניות בקשה להיתר כדי לקבוע דעה על קונס'.

הקשר בין מה שמופיע שם למציאות, הוא מקרי ביותר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו שאמרו השם יופיע על ההיתר.

קח בחשבון ש:

1. הקונסטרוקטור לא מחוייב לשמור את המידע

2. סיכוי טוב שהוא יבקש על זה כסף. לי לקוח 2,000 + מע"מ בשביל לשלוח לי את זה במייל. מעצבן אבל זו זכותם

פורסם

חייב לציין שהפורום שוב הוכיח את כוחו.

חבר הפורום natco נתן לי כיוון איפה לבדוק, משהו שלא הייתי מצליח להגיע אליו בכוחות עצמי.

משם הדרך לאיתור המהנדס הייתה קצרה.

תודה!

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...