Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

רציתי לשאול האם למשטרה יש כלי כביל למדידת מהירות בקטע כביש לא מואר בלילה? 

שאלה נוספת: כשאוכפים מהירות עם דבורה, איך ניתן להוכיח שלא היו עוד רכבים בכביש? ואז המדידה פסילה כידוע לי 

תודה לעוזרים 

פורסם

ממל"ז לא קביל בחשיכה

מצלמות הגטסו יכולות לצלם בלילה

דבורה קבילה

על המשטרה להוכיח כי היית לבד לא רק בכביש אלא  גם במרחק של 50 מטר  בשוליים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הטווח 1200 מ'. הבעיה היא להוכיח שהיית רכב יחיד 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני לא יודע אם בעיה להוכיח שהוא היה יחיד. השוטר פשוט מעיד על כך. 

לצערי הבעיה היא להפריך את זה, אלא אם כן חקירה נגדית טובה ע"י עו"ד מנוסה (לא בהכרח אבל באופן כללי) ועוד כמה נסיבות מסביב או ראיות טובות שמוכיחות אחרת כמו מצלמת דרך.

אין לי מושג אם זה מה שאמור להיות אבל אני חושב שזה המצב, תתקן אותי אם אני טועה. 

עריכה אחרונה על ידי userp
פורסם

אנחנו בישראל ולכן חובת ההוכחה היא על הצד התובע.

במקרה של דוחות דבורה ההוכחה היא עדות השוטר.

לכן צריך מצלמת דרך. לא חסרים שוטרים שפשוט משקרים במצח נחושה בעדותם [רואים כאלו לא מעט פה בפורום גם].

פורסם (נערך)

נכון.. לא רק בדוחות דבורה אלא בכל מצב (למעט כמה חריגים) המוציא מחברו עליו הראייה. 

העניין הוא שהשוטר בא מעיד שהרכב היה בודד. הנאשם מנגד יגיד שזה לא נכון. זה יעזור במשהו? לא חושב.

אלא אם כן הנאשם או מי מטעמו יצליח לקעקע את העדות הזו באמצעות חקירה נגדית או צילום.

לכן למעשה אמרתי שעל פניו למרות שחובת ההוכחה על התובע,  בפועל יוצא שהוא ממלא אחר החובה הזו דיי בקלות בכך שהוא מעיד שזה מה שהיה. 

אני לא אומר את זה מיותר מדי ניסיון אבל זה מה שאני חושב ושוב אשמח לשמוע אם אני טועה ושהמצב שונה. 

עריכה אחרונה על ידי userp
פורסם

מצב בו תיתפס במרחק קילומטר כאשר הכביש ישר כמו סרגל ואין בו עליולת ירידות עיקולים הוא מצב לא שכיח 

לכן התפיסה לא תהיה במרחקים כאלה אלא קצרים בהרבה.

והיא תיעשה בד"כ בשעות הלילה בה התנועה דלילה וטענת רכב יחיד יכולה להתקבל.

היא לא יכולה להתקבל בנתיבי איילון בשעה 14:00

מצלמת רכב שמראה מצב תנועה שונה מאשר מתואר על ידי השוטר יכולה להציל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...