Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן כל המטענים ברכב שמתחברים למצת הפסיקו לעבוד (הם תקינים, נבדקו ברכב אחר). יחד עם זאת, אם אני מכניס את המצת עצמו שאיתו מדליקים סיגריות, הוא מתחמם תוך שניה. אז כנראה יש שם חשמל וזה לא בעיה של פיוז עד כמה שאני מבין. מה יכולה להיות הבעיה?

 

ניסתי לנקות מגעים בפנים, כי לפעמים הייתי צריך לסובב קצת את המטען כדי שהוא יעבוד, ובחלק מהזוויות לא עבד. אבל עכשיו הפסיק לעבוד בכלל.

יש מה לעשות עצמאית לפני שאני פונה למוסך?

 

מדובר בפורד פיאסטה 2011.

פורסם

כשאני קניתי את הרכב שלי המצב היה בדיוק ככה המצת היה עובד והמטען לא מטעין אפילו החלפתי את המטען זה לא עזר כשהלכתי לחשמלאי הוא ניקה בפנים את המגעים וזה הסתדר מסתבר שהבעלים הקושמת של הרכב הייתה מדליקה שם הרבה סיגריות

 

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

×
×
  • תוכן חדש...