Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני מעונין להחליף את הפיאט טיפו שלי (שנת 94) ברכב קטן חסכוני ונוח..לא מעונין בצרפתיות למינהן...גיר אוטמט עדיף (אבל ממש לא חובה) והכי חשוב שתאכל מעט דלק ותהיה זולה לאחזקה (ואם אפשר שתראה נורמלי)...

רעיונות בבקשה :)

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

טויוטה סטארלט היא הקומפקטית היחידה עם גיר אוטומט נורמלי. לכל השאר (פיאסטה, פונטו, ג'אסטי) יש גיר אוטומט רציף שעושה במון בעיות. יש גם מאזדה 121 אבל בגיר אוטומט אין הגה כח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אפשר לשקול גם דייהטסו סיריון.

בתקציב כזה ככל הנראה תוכל לרכוש רק ממודל 99 ועם מנוע 1000.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לי יש סטרלט אני אומר לך זה אוטו בובה לא נורמלית אין לך מושג כמה הוא קל לאחזקה לא שותה דלק...

ישר כשראיתי את הדרישות חשבתי על האוטו שלי...

שמע לי חכה טיפה חפש יותר אתה לא תתחרט

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שלום רב

לגבי רכבים קטנים :

א. טויוטה (הכי טובה \ אבל יקרה )

ב. סוזוקי סוופט לא סדן ( טובה . תמורה מלאה עדיף 1.3 \ לא יפה במיוחד . פנים הרכב פשוט )

ג. פיגו או פונטו (עדיפות נמוכה . יש טובות ויש גרועות )

לגבי רכב לא קטן אבל טוב: מזדה 323 סדן ( גל זיזים עילי יחיד ולא כפול כמו בלנטיס)

בברכה זיסו יוסי

• תוכן חדש...