Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מצחיק מה נהיה עם הגריל של bmw. בעידן שרכבים חשמלים מתחילים להיות פופולארים יותר ויותר, הייתי מצפה שהיצרניות יתחילו לצמצם אותו גם בגרסאות הבערה.

על ההונדה הזו שומעים כבר יותר מדי זמן. אני חושב שרכב מינימליסטי, שבנוי טוב וחשמלי, יצליח מאד בעולם המודרני. יש המון אנשים שרוצים רכב קטן בגלל מצוקת חנייה ורכב חסכוני בגלל מצוקת איכות הסביבה או משהו בסיגנון וצריכים להתפשר על איכות. מקווה שההונדה הזו תפיץ חיים הקטגורייה של מיני איכותי.

הדיפנדר איבד את הקסם שלו והפך להיות עוד דיסקברי. לא יודע, לא עושה לי את זה כלל. בדיוק בגלל זה טויוטה ממשכים לייצר את ה70 שלהם. יש מי שרוצה רכב שטח לא מפואר וקשוח.

בקיצר, אלף אלפי הבדלות. נראה לי שמה שעובר על ''תערוכות'' אוטומוטור עובר גם על פרנקפורט. לאט לאט אבל היא מתחילה לאבד את הרלוונטיות שלה. לדעתי הסיבה לכך היא האינטרנט. אנשים היום מקבלים מידע על דגם עוד לפני שיש איזה צלם ש''מגניב'' תמונות ובטח יותר מהר מאשר לוקח להעמיס אותו ולהציג בתערוכה.

פורסם
על ההונדה הזו שומעים כבר יותר מדי זמן. אני חושב שרכב מינימליסטי, שבנוי טוב וחשמלי, יצליח מאד בעולם המודרני. יש המון אנשים שרוצים רכב קטן בגלל מצוקת חנייה ורכב חסכוני בגלל מצוקת איכות הסביבה או משהו בסיגנון וצריכים להתפשר על איכות. מקווה שההונדה הזו תפיץ חיים הקטגורייה של מיני איכותי.

אני מת(תתתתתתת!!1) על ההונדה הזו. היא מינימליסטית במידה, מגניבה במידה, קטנה במידה, הכל במידה. מכונית מקסימה שאני מאוד מאוד מקווה שתעשה עליה ארצה. דווקא לא שומעים עליה מאוד הרבה זמן, הונדה הציגה קונספט של "מכונית עירונית חשמלית" בפרנקפורט לפני שנתיים ואז פשוט החליטה להביא את המכונית לייצור כמעט בלי שום שינויים, משהו שפשוט לא קורה, בטח שלא בכזו רמה. תכלס, אם אני זוכר נכון, תמונות ראשונות של הדגם הסדרתי הוצגו רק בסוף השנה שעברה (אבל יכול להיות שאני טועה, כי הזכרון שלי דרעק מיט גורנישט).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

לא ברור לי כל כך למה חלק מההמכוניות החשמליות האירופאיות החדשות נראות כמו ביצים על גלגלים , למשל הסיאט/אאודי/פולקסווגן החדשות, או רנו זואי.

פשוט מצחיק מה נהיה עם הגריל של bmw. בעידן שרכבים חשמלים מתחילים להיות פופולארים יותר ויותר, הייתי מצפה שהיצרניות יתחילו לצמצם אותו גם בגרסאות הבערה.

צחוק צחוק אבל כנראה שהסיוט הזה בדרך לפס הייצור ע"פ תמונות שמסתובבות ברשת.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הגריל של BMW מספיק גדול גם בלי לעוות את התמונה. התמונות בכתבה כולן מוצגות ביחס גובה-רוחב לא נכון. אם פותחים אותן בדף נפרד הן מוצגות כמו שצריך.

פורסם

כבר יצא לי לראות על הכביש פה בארה״ב דוגמאות לגריל המפלצתי החדש של BMW. זה עוד איכשהו עובר בחזית של SUV, אבל בחזית של רכב סדאן זה נראה לגמרי מגוחך. לא בדיוק התדמית שמי שקונה רכב בכזה מחיר מעונין לשדר.

• תוכן חדש...