Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מאזדה 3 2004.מנוע z6. האצבק 1600.

הפלאגים הם אירודיום של ngk.

הרכב אצלי מ89 אלף קמ, כרגע על 176.לא הוחלפו הפלאגים, אין שום בעיה, אבל קראתי שרצוי להחליף.

מאיפה ניתן לרכוש במחיר הטוב ביותר? לא ככ סומך על איביי, מפחד מזיופים.תודה

פורסם

יש לך אופציה לשים גם פלאגים ניקל ("רגילים"):

 

BKR5E-11

 

או ללכת על האירידיום:

 

BKR5EIX-11

 

אלה מוכרים שנראים אמינים ולא צריכה להיות בעיה איתם, אם אני הייתי צריך לקנות הייתי הולך על אחד מהם,רק תבחר איזה פלאג בא לך.

 

בכל מקרה עכשיו יש לך גם את המק"טים של הפלאגים אתה יכול לבדוק גם בארץ בחנויות החלפים השונות, לקבל הצעות מחיר ולהחליט מאיפה אתה רוצה לקנות.

פורסם

מאיפה אתה? אם תרצה להגיע לחדרה אני מאמין שאוכל להשיג לך בהנחה שלי סביב ה 70 שח לפלאג לאחר הנחה...אבל אבדוק לעומק יותר אם תחליט שתרצה פה אולי המחיר מעט עלה.

×
×
  • תוכן חדש...